Nelsson, 25 Milyon Euro'ya Newcastle'a Doğru

Viyana filarmoni orkestrası eşliğinde sırtımda kuzey fransaya kadar götürrüm, ordan bi şekilde manşı geçsin kendi gitsin artık.

evrimagaci.org%2Fpublic%2Fcontent_media%2Ffafafe5c0c72728a49c13e8cb8fb2189.jpg

Böyle bir teklif olduğunu zannetmiyorum ama gerçekse verin hemen.

Serbest kalma bedelini pesin yatirmalari lazim o bakimdan super gelir olur bizim icin.

25 milyon euro = 407.759.500 TL

Marcao kalmali ama ozaman :D
O da gider muhtemelen. Tabi kendisi gitmez istemezse. Umarim kalir orasi ayri ama giderse de artik 1-2 genc bulmamiz lazim bu gelen paralarla. Ilginc takimiz acikcasi :)

Valla Nelson gidip denayer gelecekse ücretsiz. Kerem ve marcaoda takimda kalırsa harika ötesi birşey olur ama Keremi tutmak zor olabilir.

Serbest kalma bedelini pesin yatirmalari lazim o bakimdan super gelir olur bizim icin.

25 milyon euro = 407.759.500 TL

Marcao kalmali ama ozaman :D
Aslında yerli oynatma açısından Ozan Kabak çok iyi olabilirdi böyle bir satış sonrası veya doğrudan bonservissiz Denayer

Aslında yerli oynatma açısından Ozan Kabak çok iyi olabilirdi böyle bir satış sonrası veya doğrudan bonservissiz Denayer
Denayer zor, cok para istermis.

Ozan'da ben begenmez oldum, cok duz oyuncu goruntusu veriyor ve ileri gidecegine yerinde sayikliyor. Oyunu geriden kurma konusunda uygun profil degil ayrica.

sezon devam ederken oyuncularımız özellikle ingiliz kulüpleri tarafından kapışılıyor. transfer açılıyor ne tıkırtı ne şıkırtı.

Geri
Üst Alt