GSC Haber Nelsson: "Galatasaray ile sözleşmemi uzatmak zorunda kaldım ama geri dönmeyeceğim"

Adili vereyim Nelssonu ver basa bas tak edelim , var misin ?
Alanya adil, hemen yapalim. Ama rumen oyuncuya donusurse milli takim falab hesap karisabilir (kazimcan gibi-aptal jakobs gitse sol kanat yedegi olacakti mis gibi)

Pardon edit: konya adil, umitle karistirdim. Yasi kacti hatirlamiyorum ama gene ok olurdum. Nelson teklif getirmiyor etmiyor. Bu kadar kotu piyasasi yonetilemez heralde.

Alanya adil, hemen yapalim. Ama rumen oyuncuya donusurse milli takim falab hesap karisabilir (kazimcan gibi-aptal jakobs gitse sol kanat yedegi olacakti mis gibi)

Pardon edit: konya adil, umitle karistirdim. Yasi kacti hatirlamiyorum ama gene ok olurdum. Nelson teklif getirmiyor
28 yasinda, Abdulkerimin Galatasaray'a geldigi yas o da Konyadan geldi , ikinci bir Abdulkerim olur Adil.
Abdulkerim ayagindan kotu Adilin ayagi ama Abdulkerimden hizli

28 yasinda, Abdulkerimin Galatasaray'a geldigi yas o da Konyadan geldi , ikinci bir Abdulkerim olur Adil.
Abdulkerim ayagindan kotu Adilin ayagi ama Abdulkerimden hizli
Diyorum ya iste,bir ise yaramis olur nelsson oyle olsa ama tr de kalmayacak bence o. Maks samsun belki biraz daha maas verebilir diye oda.

Dusuk maasa ok derse adil yarin kabul ederdim nelsson ile takasi

Diyorum ya iste,bir ise yaramis olur nelsson oyle olsa ama tr de kalmayacak bence o. Maks samsun belki biraz daha maas verebilir diye oda.

Dusuk maasa ok derse adil yarin kabul ederdim nelsson ile takasi
Nelsson Turkiyede biraz zor kalir , hele Konyaya hic gitmez.
Ayni maasi verse belki Besiktasa gidebilir onun haricinde bence Turkiyede kalmaz
Ispanyanin kumeye oynayan takimlarindan birine gider veya Kopenhag filan

Kulup cok aciz durumda aslinda sportif direktör olmadigi icin menajerler sayesinde anca is yapıyoruz ve oyuncu satışı yapamıyoruz 4 yıldır acik ara en kotu yönetilen kulubuz

Başakşehir'e kiralanır gibi görünüyor. Nedense Başakşehir denen kepaze kulübe oyuncu vermeye pek bir hevesli kulübüz.

Geri
Üst Alt