Nereye Gidiyoruz?

Allah'tan başlığı öyle koymuşum sayenizde en fazla mesaj atılan başlığım olacak. Ozan Bey'den ezeli rakibine büyük kıyak.

[attachment=9654:P5210076.jpg]
tsr00080634729418208919350.jpg

Gayet hoş gözüküyor

ne açıdan baktığına bağlı =):DD:DD:DD

Ekli dosyalar

• P5210076.webp
    P5210076.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 117
  • P5210084.webp
    P5210084.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 55
[media]https://www.youtube.com/watch?v=w7N5hCT29mA[/media]

hopppaaaa

Arkadaslarla uluss a gidiyoruz gece uzun beyler katilmak isteyen ?

Arkadaşlar muhabbet için cafe bölümünü kullanabilirsiniz, konu dışına çıkmayın!

Aynen Cafe bölümüne taşınması gerektiğini söylemiştim.

Konuda futbol konuşanlar var utanmadan

Terim'in sattığına itimat etmezdim ama bugün o fotoyu görünce tamam dedim. Başarı nerede ise orada var kendisi.

Başımıza bir gün tekrar gelirse de başarıya muhtaç olduğumuzda ya da kısaca başarı zaten geleceğinde gelir.

Yönetim de hatalı 1 sene daha tutacaktı bir şekilde veya sene başı daha hiç orta oyunu yapmadan gönderecekti. Yönetim değişikliğine falan da gerek yoktu. Açık olmalıydı Aysal herkese.

Anlaşamıyoruz, bu kadar yeter dese benim için yeterliydi. Eleştirim de biraz da ondan ayrıca.

Hala elinde her şey. Bir an önce nefret ettiğim profil olan ve bu kadar fanatik GALATASARAY'LI OLMAMIN YOLUNU AÇAN AZİZ YILDIRIM VE ONUN TEK ADAMLIK TAKLİDİNİ BIRAKARAK ASLINA DÖNMELİ. BEN BU KULUBÜ FENERBAHÇE GİBİ OLMADIĞI İÇİN SEVDİM ÇÜNKÜ.

Hangi foto onu da koysaydın bari.

Zaten ilk önce hangi TD gelse satacaktik, bu bir gercek. Ilk geldigi gün Mancini taraftar Fatih terim diye virladi ve Mourinho gelse bile bizim taraftar yari ya böünmüstü... o yüzden adam da illa gitmek istiyordur istenmedigi yerde durmak masosistlere göre dir, handi Terim efendi de bazilari istiyor diye kontrat imzalamiyordu, sonra iki hafta sonra TFF de imzaladi bazilari istedigi icin.

Evet belki Mancini dogru karar degildi, ama Terim ile devam etmek de dogru karar degildi.

Bazen degisim lazim, o degisim belki bizi iyi yerlere götürmez, ama kesinlikle böyle de devam edilmezdi.

Zaten ilk önce hangi TD gelse satacaktik, bu bir gercek. Ilk geldigi gün Mancini taraftar Fatih terim diye virladi ve Mourinho gelse bile bizim taraftar yari ya böünmüstü... o yüzden adam da illa gitmek istiyordur istenmedigi yerde durmak masosistlere göre dir, handi Terim efendi de bazilari istiyor diye kontrat imzalamiyordu, sonra iki hafta sonra TFF de imzaladi bazilari istedigi icin.

Evet belki Mancini dogru karar degildi, ama Terim ile devam etmek de dogru karar degildi.

Bazen degisim lazim, o degisim belki bizi iyi yerlere götürmez, ama kesinlikle böyle de devam edilmezdi.

Terim ile devam etmeme kararına saygı duyarım ama 6.hafta da verilen karara değil. Sene başında ayrılacaktık o zaman, Terim'i kovmak için yönetim bile değiştirildi algısını en azından pompalamadan ve bizi bu kadar bölmeden.

Ondan sonra da verilen Mancini kararı yine hatalı. Çünkü birleştirici ve ligi tanıyan bir isim seçmek zorundaydık o aşamada.

Sene sonuna kadar bu işin kompetanı olan Mustafa Denizli bizi belki Avrupa'da 2.turdan ederdi ama ligde yine şampiyon olurduk. Fenerbahçe diye bir takım kalmazdı bundan sonra da . Kendi ellerimizle yine 2 sene geriye gittik.

Sonra da gidip bir proje hocası getirirsin, biz artık 4.yıldızı da aldık bundan sonra bizim için öncelik büyümedir diyerek.

Serhat'ın da iddiaları vardı bugün, Arena'yı kaybetti Galatasaray diye.

Geri
Üst Alt