Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.939
- 23.496
- 3.723
Allah'tan başlığı öyle koymuşum sayenizde en fazla mesaj atılan başlığım olacak. Ozan Bey'den ezeli rakibine büyük kıyak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Gayet hoş gözüküyor
Bizi bilmemde Fenerbahce Sampiyonar Ligin'e gidiyormus.
Ooo adam akmış
Aynen ama barzo sayısı da daha az
bir dil 1 insan RUSÇA bütün sovyetler birliği =)
Her yaz böyle mi yav
Arkadaşlar muhabbet için cafe bölümünü kullanabilirsiniz, konu dışına çıkmayın!
Terim'in sattığına itimat etmezdim ama bugün o fotoyu görünce tamam dedim. Başarı nerede ise orada var kendisi.
Başımıza bir gün tekrar gelirse de başarıya muhtaç olduğumuzda ya da kısaca başarı zaten geleceğinde gelir.
Yönetim de hatalı 1 sene daha tutacaktı bir şekilde veya sene başı daha hiç orta oyunu yapmadan gönderecekti. Yönetim değişikliğine falan da gerek yoktu. Açık olmalıydı Aysal herkese.
Anlaşamıyoruz, bu kadar yeter dese benim için yeterliydi. Eleştirim de biraz da ondan ayrıca.
Hala elinde her şey. Bir an önce nefret ettiğim profil olan ve bu kadar fanatik GALATASARAY'LI OLMAMIN YOLUNU AÇAN AZİZ YILDIRIM VE ONUN TEK ADAMLIK TAKLİDİNİ BIRAKARAK ASLINA DÖNMELİ. BEN BU KULUBÜ FENERBAHÇE GİBİ OLMADIĞI İÇİN SEVDİM ÇÜNKÜ.
Zaten ilk önce hangi TD gelse satacaktik, bu bir gercek. Ilk geldigi gün Mancini taraftar Fatih terim diye virladi ve Mourinho gelse bile bizim taraftar yari ya böünmüstü... o yüzden adam da illa gitmek istiyordur istenmedigi yerde durmak masosistlere göre dir, handi Terim efendi de bazilari istiyor diye kontrat imzalamiyordu, sonra iki hafta sonra TFF de imzaladi bazilari istedigi icin.
Evet belki Mancini dogru karar degildi, ama Terim ile devam etmek de dogru karar degildi.
Bazen degisim lazim, o degisim belki bizi iyi yerlere götürmez, ama kesinlikle böyle de devam edilmezdi.