Nevzat Dindar: "Galatasaray, Tetê ile her konuda anlaşmaya vardı"

Fener’e çalım atacağız diye kanat alıp duruyoruz.

Bu işin tadı kaçtı artık, çalım ihtiyacın varsa anlamlıdır.

Zaniolo bile gitse, alacağın adam Rashica gibi asker olmalıdır. Zaha-Icardi-Tete üçlüsü olmaz iki kanat oyuncusu da bencil, ama senin Icardi’yi beslemen lazım. Ha bencil adam olur diyorsan Zaniolo var orada zaten, Tete’den daha iyisi elinde var.

Üstelik adam fifa’lık…

İcardiyi besleyecek bir kanat alınsa daha iyi olurdu gibi

Rashica yerine geldi galiba. İmza parası = Bonservis olarak bakarsak zaten Rashica için vereceğimiz rakamlara denk oluyor yıllık maşaıyla birlikte.

fırsat transferlerindense gereksizken bile alınsın. 1 dönem tut elinde sonra okut

Ben alınmasını hiç istemiyordum arzu ettiğim profilde değil ancak Zaniolonun iyi paraya gittiği, Rashica ve Barış ile forma rekabetine girecek ve maaşı epey yüksek olsada piyasasına göre çok cüzi imza parası ile gelen topçuya çok laf etmem. (Max 2.5 Yıllık Max 5 İmza)

Kerem-Zaha
Tete-Rashica-Barış .

Çalım muhabbeti hikaye bir kere ona takılmıyorum. Zaniolo'nun gittiği durumda çok konuşacak bir şey kalmıyor. Fırsat transferi, elinde patlama imkanı pek görünmüyor.

Kaldı ki zaten kadroya baktığın zaman hedef sağda Zaniolo-Rashica yapmaktı. Yunus ve Morutan muhtemelen gidiyor. Barış Alper sağ kanat için yetersiz, onu santrafor olarak, 4-4-2'nin yardımcı forveti olarak ya da belki 4-3-3'ün kanat forvetleri olarak görmek lazım. Bu durumda Rashica zaten tek başına tutamaz oraya birini almak lazımdı. Sadece oyunculara vereceğin süre 2 taraftan birini ya da ikisini aynı anda tatmin etmeyebilir. Ona dikkat etmek lazım. Ama profil olarak birbirinden çok farklı 2 tane sağ kanadın oluyor, sol kanatta da aynı durum var, büyük avantaj.

Leicester'da kötüydü ama orada Tielemans, Barnes ve hatta Maddison da eleştiriliyordu baya. Özellikle Tete'nin geldiği sene çok sıkıntılı bir ortamları vardı. Kötü bir takıma geldi yani. Kendisini Lyon ve Shaktar performansıyla değerlendirmek daha doğru olur. Oralarda izlemedim ama istatistikleri fena gözükmüyor. Bizimkiler ilerde güzel paralara satabilmek istiyorsa maaşını düşük tutabilse iyi olur. Bu arada Rashica ne vereceği belli bir adam onu tercih ederdim. Hayırlı olsun diyelim.

Geri
Üst Alt