Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

İşin maddi boyutu saçmalık ötesi ama bir şekilde o çark dönüyor yapacak bir şey yok. Benim takıldığım nokta 35 yaşındaki Kante'nin tam olarak hangi sorunu çözeceği. Zaten yeterince oyuncuları var o mevkide, taraftar gazı alma işi gibi geliyor ve taraftar da buna dünden hazır.
Defansif anlamda merhem olur

Bunlar komisyon takımları ya. ittihad in şampiyonluk hedefi yok , ittihadi bjk gibi düşün. En iyi topcusunu aynı komisyonda diye FB ye veriyor misal beleşe. Sen kabul eder miydin 3 puan fark var liglerinde. Ronaldo da haklı olarak al Hilal i kayiriyorsunuz bize böyle şeyler yapmadınız Al Hilalle puan farkını kapatıyoruz bilerek yapıyorsunuz bende maçlara çıkmam bu iş olursa demiş

O zaman haklı tabii.

Ben benzema ile kişisel bir problem mi acaba diye düşündüm

İşin maddi boyutu saçmalık ötesi ama bir şekilde o çark dönüyor yapacak bir şey yok. Benim takıldığım nokta 35 yaşındaki Kante'nin tam olarak hangi sorunu çözeceği. Zaten yeterince oyuncuları var o mevkide, taraftar gazı alma işi gibi geliyor ve taraftar da buna dünden hazır.

Takımı ön liberoyla doldurmaları bizim işimize gelir tabi bizde aynı hataları yapmazsak.

Ağır Messiciyim bilen bilir. Götünün kılıyım.

Ama bugün GOATım Ronaldodur.
Seni tanımıyom iğrenç adam :D
Trabzon dışında 61 plaka araç görmüşümdür:

SON DAKİKA | Al-Ittihad teknik direktörü Conceição, Kante'nin Fenerbahçe'ye transferinin durdurulmasını talep etti. (@m_bukairy)

Geri
Üst Alt