Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.651
- 1.382
- 1.198
Güzel para kazaniyor yürüyerek elhamdülillah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhandan özür diliyorumSiyahi kaan ayhan
Singo hala kazık mı sence? Juve maçında buldozer gibi ezdi, juveliler sahayı geçemedi o girdikten sonraUmalım tabiki de epl takımı değiliz biz 30 a sağ bek alıp 5 maaş veremeyiz. Yok böyle bi dünya

Singo iyi kötüden bağımsız olarak söylüyorum bunu. Sağ beke 30 sıktın hadi 5 de maaş. Makul değil abi.Singo hala kazık mı sence? Juve maçında buldozer gibi ezdi, juveliler sahayı geçemedi o girdikten sonra
Ben razıyım singodan. O fiziksel anomalilik 30 ediyor kafadan zaten. Avrupada var olmak istiyorsan şart böyle hamlelerSingo iyi kötüden bağımsız olarak söylüyorum bunu. Sağ beke 30 sıktın hadi 5 de maaş. Makul değil abi.
Singo o para etmez demedim zaten. O parayı sıkacaksam 10 numara alırım mesela. Görüşüne saygı duyuyorum. Ben sağ beke bu kadar büyük yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum.Ben razıyım singodan. O fiziksel anomalilik 30 ediyor kafadan zaten. Avrupada var olmak istiyorsan şart böyle hamleler
Sağ bek oynamayacak hocam belli oldu. Singo stoper artık. Takımda aman aman eksik yok artık. Yazın bi 6-8 bi de 10 alınırSingo o para etmez demedim zaten. O parayı sıkacaksam 10 numara alırım mesela. Görüşüne saygı duyuyorum. Ben sağ beke bu kadar büyük yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum.