Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

futbol bunu bırakmış.Olayı zaten mücadele gücüydü 35 yaşına gelince o da kalmayınca Mehmet topala dönmüş diyecektim de o bile yok.Gezinip sağa sola pas atıyor maldonado olmuş

Şimdi konunun ilk 5 - 10 sayfasına bir göz atmak lazım 🤣 🤣

Futbol nankördür, dün yoktur.. Yaşı, oynadığı mevki ve geldiği yer itibarı ile kendisinden bir halt olmayacağını belirtmiş idik.. O bacaksız hali ile bu yaşta iyi bir emekli ikramiyesi kaldırdı..

İnanılmaz düşmüş yav. Toparlamazsa ayvayı yediler. 2 yıl daha sözleşmesi var galiba.

Ben razıyım singodan. O fiziksel anomalilik 30 ediyor kafadan zaten. Avrupada var olmak istiyorsan şart böyle hamleler
Singo o para etmez demedim zaten. O parayı sıkacaksam 10 numara alırım mesela. Görüşüne saygı duyuyorum. Ben sağ beke bu kadar büyük yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum.

10'da biri maliyete gidip Nhaga'yı aldık. Fb medyasının güdümündeki gsliler zırlıyordu Kanteğğ diye, söylüyoruz ama dinlemiyorlar. Kante geberik emekli, Nhaga 2-3 seneye ligi domine edecek muhtemelen.

Singo o para etmez demedim zaten. O parayı sıkacaksam 10 numara alırım mesela. Görüşüne saygı duyuyorum. Ben sağ beke bu kadar büyük yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum.
Sağ bek oynamayacak hocam belli oldu. Singo stoper artık. Takımda aman aman eksik yok artık. Yazın bi 6-8 bi de 10 alınır

Geri
Üst Alt