Nicolò Zaniolo, Aston Villa'da İddiası

Madem Zaniolo'yu sattın, o zaman onun kalibresinde bir adam koyacaksın sağ açığa.

Ben diyorum ki; Zaniolo kalsaydı, sakatlık vesaire yaşamaması halinde minimum 15 gol atar, 8-10 da asist yapardı bu takımda.

Tete'nin bunu yapabileceğine inanan var mı? Ya da Rashica'nın?
Tete'yi çok küçümsüyoruz bence.

Satıldığına göre rahat edip City karşısına falan Rashica'yla çıkabiliriz. Bazı taraftarlarımız için kendisinin satılması onur ve gurur meselesi haline gelmişti. Eminim çok mutlulardır. Helal size.

kalmasını isterdim ama city karşısına rashica tarzında bi oyuncu ile çıkmamız çok daha doğru olur zaten

Camiamızın beklediği rakamlara gittiyse yolu açık olsun. Buradan bir italyan aygırı Zaniola geçti.

Erden Timur'a gerçekten gram güvenmiyorsun değil mi
Güvenmek ya da güvenmemek değil ki mesele. Eğer çıkan haberler ve rakamlar doğruysa, yapılan iş skandaldır.

Yoksa adamlar getirir 30 üstü bir parayı nakit biçimde, alır götürürler.

Ama herifler bizi alenen yoluyor haberler doğruysa. Ve oyuncu sana gitmek istiyorum diyor diye bu paralara yolluyorsan, bu ticari beceriksizliktir.

Gitmek istiyorsan, git getir parayı derler adama. Aynı şeyi geçen sezon Marcao yaptı. Fazla boyun eğiyoruz.

Zaniolo ısrar ediyorsa zaten satalım, sonra kesin satamayız o paralara. Zorunlu olması şart bu durumda.

Bence kendisi de çok gitmek istedi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim 100 kez yazdım.
bizim paraya ihtiyacımız var 1
bizim zaha vs yaptığımız transferler zaniolo ile beraber olduğunda takıma uymayacak oyuncular.
zaniolo gitmek istiyor. psikolojisi güçlü bir adam değil şu kafadan nereye döner muamma.
zaniolo olmuş bir oyuncu değil zaha kerem cart curt ne yapardı muamma.

eğer gitmek istemese ve geçen yılki takım aynı devam etse cl görse iyi olurdu diyebilirim
paraya ihtiyacın varsa nelsson sat, boey sat
takımda uymayacak 3 oyuncuyu çıkarımınız ne üzerinden oldu? sadece biz değil tüm dünya konuştu ne güzel 3lü zaha icardi zaniolo vs. diye. Keşke yaşayıp görseydik ne kadar uyumlu olacaklarını.
gitmek istemediği de sizin yaptığınız bir çıkarım. adamın açıklamaları aksine önce galatasaray tarzında oldu.
zaniolo olmuş bir oyuncu değil! en çok da buna güldüm olmamış oyuncuyu 30 a sattık. keşke olmasını bekleseymişiz madem. yerine aldığın oyuncu da ne vereceğini bilmediğin 23 yaşında yine olmamış bir oyuncu.

Bence satış yapacağımızı bildirdik, ondan sonra bu düşünce gelişti Zenit menit falan. bildirmeden önce öyle bir dusuncesi yoktu diye düşünüyorum

Ben bir sezon CL'de bu adamı izlemek isterdim.
Adam 2 defa çapraz bağ koparmış

Saatli bomba gibi

Her an herşey olabilir

CL maçlarından birinde Allah korusun ama sakatlansa bütün yatırım çöpe gider

Adam değerini buldu ve satıldı

Yolu apaçık olsun her daim başarılarını konuşalım

O da bizi unutmasın ve bizim her daim bir parçamız olsun

Sacma demeyecegim, ama cok duygusal bakan arkadaslar var. Ben de super mutlu degilim gidiyor diye. Ama akil var mantik var.

Bu adamin gidisi demek Boey gibi, Nelsson gibi adamlari takimda tutacak maddi guc demek.

Bu adamin gidisi demek hepimizin cok istedigi klas bir 8 numara icin kaynak demek.

Kimse kusura bakmasin, ilk 11'in kalitesinde gram eksilme olmamasi demek. Zira Zaha gibi bir futbol ilahı geldi bu takima. Zaniolo'yu da kulubede tutacak lukse sahip olmamali hic bir kulup.

Gidiyor diye bok atiyorum zannedilmesin ama saga da koysan, sola da koysan, hatta forvet arkasi da oynatsan sanki olmayacakmis havasi vardi. Olmayacakmisdan ziyade 10'sa ederi, 7'lik 8'lik performans gosterecekmis gibi.

Olmasi gereken oluyor. Hem bizim icin hem Zaniolo icin en hayirlisi bu. Bizim icin her turlu win.

paraya ihtiyacın varsa nelsson sat, boey sat
takımda uymayacak 3 oyuncuyu çıkarımınız ne üzerinden oldu? sadece biz değil tüm dünya konuştu ne güzel 3lü zaha icardi zaniolo vs. diye. Keşke yaşayıp görseydik ne kadar uyumlu olacaklarını.
gitmek istemediği de sizin yaptığınız bir çıkarım. adamın açıklamaları aksine önce galatasaray tarzında oldu.
zaniolo olmuş bir oyuncu değil! en çok da buna güldüm olmamış oyuncuyu 30 a sattık. keşke olmasını bekleseymişiz madem. yerine aldığın oyuncu da ne vereceğini bilmediğin 23 yaşında yine olmamış bir oyuncu.
boey'e teklif 11 milyon €
nelsson 14 milyon €
yaşayıp görseydik dediğin adam 30 milyon ediyor ve olumsuz görürsen en maliyetli ileri hattın anası ağlayacak.

evet zaniolo olmamış bir oyuncu - olmuş halini beklemekte risk zaten bunun için konuşuyoruz kendi gitmek istemesi dışında mantıklı tüm parametreler bundan kaynaklı.

yerine alınan tete değil - o mevkiye alınan bir oyuncu daha tete
zaniolo hem rashica hem barış hem teteyi kesecekti. GÜLE GÜLE zaniolo
ben o kalanlardan 1 zaniolo katkısı 1 zaniolo parası daha çıkarırım hemde daha az riskle.

Olur mu renktaş 30 milyon iyi para diyenler kovdu.Florya’ya gelip kolundan çekiştire çekiştire kovdular.Raschşayı isteyenler Florya’da bir bardak su vermedi.O da mecbur kaldı kovulunca

Geri
Üst Alt