Nicolò Zaniolo’nun Atalanta’ya Geçici Transferi Açıklandı

Tüm kulüpler yapıyor da bizim taraftarlar çok muhasebeci işte. Ne yapacaksınız kaç alıyor kaç veriyor hayatımızda göremeyeceğimiz paralar
Yani demek istediğim transfer için limitimiz yok falan filan bunlar aleni yalan başka hiçbir kulüp yok limit yok o yüzden transfer yapamıyoruz vs diyen çünkü kimde kaale bile almıyor limiti ,bizim rezil yönetim para vermek istemediği için limit bahanesi ortaya atıyor taraftarda safca inanıyor

Sami Yen 20 mac diyor, Italyanlar %60

Hangisine inanim bilemedim

Bu şekildeyse çok iyi. Zaniolo Atalanta'ya gitmek için maaşında indirim yapmış sanırım BCT'nin haberine göre 2 milyona anlaşmış yine ANC'nin haberine göre maaşının %40'ını biz ödeyecekmişiz. 5-5.5 milyon euro civarı bize kalan para bu oluyor. Villa'dan 7 aldık şimdide 5 alıyoruz iyi kötü anlaşma gibi gözükmüyor.

Şartlar yerine gelecek cinsten olsaydı açıklarlardı diye düşünüyorum

€6.4m kiralama bedeli ise süper maaştan sonra bile elde €4m kalır gibi

Kiralama bedellerinden €10m+ çıkardık gibi görünüyor şimdiden

opsiyona çok takılmayın, alınmazsa 1-2 yıl daha 5er milyondan kiralar totalde kar bile etmiş oluruz az da olsa :D fenere koyduğu da yanımıza kar kalır :D

Şartlar yerine gelecek cinsten olsaydı açıklarlardı diye düşünüyorum

€6.4m kiralama bedeli ise süper maaştan sonra bile elde €4m kalır gibi

Kiralama bedellerinden €10m+ çıkardık gibi görünüyor şimdiden
1.1 ini biz ödüyormuşuz maaşındada indirim yapmış

opsiyona çok takılmayın, alınmazsa 1-2 yıl daha 5er milyondan kiralar totalde kar bile etmiş oluruz az da olsa :D fenere koyduğu da yanımıza kar kalır :D
Böyle 3-5 milyon çarçur olur gider. Tek seferde 15-20 milyona satsan 2 tane kaliteli topçu alma fırsatın olurdu. Saçma sapan işler yine

Böyle 3-5 milyon çarçur olur gider. Tek seferde 15-20 milyona satsan 2 tane kaliteli topçu alma fırsatın olurdu. Saçma sapan işler yine
tabi orası öyle ama belli ki hiç bir kulüp direkt olarak yanaşmıyor zanioloya, herkes bi görelim sonra bakarız durumunda. umarım bu sefer satarız keş parayı koyarız. ben niyeyse ülkesinde yapabileceğine inanıyorum bu sefer. gerçi artık alınan bonservislerini de taksit yapabiliyor kulüpler.

Form durumu göze alındığında makul gibi duruyor.Kesin satın alma opsiyonu Kira+Bonservis 15 Milyonun üstünde edecek bir performansı olmadı geçen sezon malesef.

Herif İtalya' ya döneceğim diye tutturdu; Fio ve Atalanta' dan başka talibi çıkmadı. Onlar da zorunlu opsiyonu kabul etmeyince yapacak bir şey kalmadı. Kiralama ücretinin yüksek tutulması iyi olmuş.

Belki Atalanta' nın FFP sıkıntısı vardır da satın alma işi ondan dolayı göstermelik basit bir şarta bağlanmıştır diye olumlu düşünmek istiyorum, bir umut.

tabi orası öyle ama belli ki hiç bir kulüp direkt olarak yanaşmıyor zanioloya, herkes bi görelim sonra bakarız durumunda. umarım bu sefer satarız keş parayı koyarız. ben niyeyse ülkesinde yapabileceğine inanıyorum bu sefer. gerçi artık alınan bonservislerini de taksit yapabiliyor kulüpler.
Fiorentina satın almak istemiş ama zaniolo bey illa atalanta diye tutturmuş diyorlar. Almak kadar satmak pazarlamak da hüner işi. Durduğun yerde beklersen hiç birşeye yeterli alıcı çıkmaz, pazarlayacaksın menajerler aracılığıyla

Geri
Üst Alt