Nicolò Zaniolo'nun Maliyeti Açıklandı

Şimdi bi tık güvensizlik oluştu bende. Direk romanın açıkladığı gibi açıklasaydık keşke.

Kap açıklamasını esas alırım Romano’yu ya da direktörü değil, bu maliyetlere iyi iş olmuş.
Bonuslar vardır illaki lakin öyle net bonuslar değildir. CL gruplarına kalma, şampiyonluk, belirli maçta oynarsa, belirli gol katkısı, Avrupa gruplarına kalma, çeyrek final, yarı final gibi başarı bonusları vardır. Lakin dün haberlerde söylenen gibi 15+5 olabilir. Mesela net 16.5 diyorlardı 15 imiş. Roma tepkiden dolayı taraftara abartmış olabilir gibi geliyor bana bonusları falan.

İtalyan gazetelerinde dün çıkan rakamlar doğru gibi çünkü dün haberlerde 15+5 bonservis ve 3 milyon yıllık maaş demişlerdi güvenilir yerler.

23 yaşında, İtalya Milli Takımı ve Roma gibi dev takımlarda gerek Serie A gerekse UCL maçlarında inanılmaz işler yapmış. Sakatlık yaşamasa şuan dünyanın en iyi oyuncularından biri olabilecek bir oyuncuyu senede 3 milyon euroluk taksitle almak inanılmaz bir transfer başarısıdır. Erden Timur Galatasarayı yeniden saygın bir kulüp yapmıştır. Sevineceğimiz günler de gelir umarım. Hoşgeldin Nicolo Zaniolo InCollage_20230206_003426156.jpgFB_IMG_1675889111945.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonuslar vardır illaki lakin öyle net bonuslar değildir. CL gruplarına kalma, şampiyonluk, belirli maçta oynarsa, belirli gol katkısı, Avrupa gruplarına kalma, çeyrek final, yarı final gibi başarı bonusları vardır. Lakin dün haberlerde söylenen gibi 15+5 olabilir. Mesela net 16.5 diyorlardı 15 imiş. Roma tepkiden dolayı taraftara abartmış olabilir gibi geliyor bana bonusları falan.
Bilançolarda bonuslar gözükür iyi okuyana, kulüpten çıkmayacak şeklinde yorumluyorum o yüzden.

Bilançolarda bonuslar gözükür iyi okuyana, kulüpten çıkmayacak şeklinde yorumluyorum o yüzden.
Olabilir ama ben hala ciddi bir sponsorluk açıklaması yada dijitalde ciddi gelir getirici bir anlaşma mesela Socios ile anlaşma süresinin bitimi yakın diye biliyorum belki onlarla anlaşmanın uzatılması gibi ciddi gelir getirecek bir anlaşma bekliyorum. Her ne kadar 5 yıla yarılmışsa da 15'te şu anki halimizle girmek ciddi bir risk bence.

Olabilir ama ben hala ciddi bir sponsorluk açıklaması yada dijitalde ciddi gelir getirici bir anlaşma mesela Socios ile anlaşma süresinin bitimi yakın diye biliyorum belki onlarla anlaşmanın uzatılması gibi ciddi gelir getirecek bir anlaşma bekliyorum. Her ne kadar 5 yıla yarılmışsa da 15'te şu anki halimizle girmek ciddi bir risk bence.
Ben belli payla 8-10 bekliyordum yani yarısı falan.

Tamamı 15, 5 yıl vadeyle kabul edilebilir bir bedel Zaniolo için.

Zakharyan için dahi istenen bedel bu çünkü.

Biz bayadır bonusları söylemiyoruz zaten ama onların €16.5m diyip bizim €15m dememiz onların salladığına delalettir derim.

net bilmiyorum, burda paylaştılar
alper yanıtladı renktas, resmi acıklama degilmis
Diger konudaki paylastigim rakamlar Roma kulübünün basin toplantisi halinde oradaki basin mensuplarin elde edindiği bilgilerdi zaten Roma'nin sitesinde rakamlar henuz aciklanmadi. O yuzden kendi KAP aciklamamizi baz almak gerek. Ayrica Zaniolo'yu da parayla kandirmadik çünkü maaş konusunda neredeyse ayni parayi alacak demek bizim projemize inanarak geldi.

Geri
Üst Alt