Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonuslar vardır illaki lakin öyle net bonuslar değildir. CL gruplarına kalma, şampiyonluk, belirli maçta oynarsa, belirli gol katkısı, Avrupa gruplarına kalma, çeyrek final, yarı final gibi başarı bonusları vardır. Lakin dün haberlerde söylenen gibi 15+5 olabilir. Mesela net 16.5 diyorlardı 15 imiş. Roma tepkiden dolayı taraftara abartmış olabilir gibi geliyor bana bonusları falan.Kap açıklamasını esas alırım Romano’yu ya da direktörü değil, bu maliyetlere iyi iş olmuş.
Gerçekleri tarih yazip, tarihi de Galatasaray yazarsa da bir 3 milyon euro dahaŞöyle anladım:
€15m bonservis 5 taksit
4 sene üst üste şampiyon olursak €4m bonus
Avrupa'nın kralı olursak €4m bonus
Zaniolo Ballon d'Or alırsa €6.5m bonus
ee napalım yani klubumu kapatalım nasıl bir mantık bu arkadaş.. bulamadınız kulpta bu mu kaldı. eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsunuz beEuro 3 yil sonra 75 lira olur
Gitti bile o 3 milyonGerçekleri tarih yazip, tarihi de Galatasaray yazarsa da bir 3 milyon euro daha
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlla bonus vardır. Lakin o abartılan kadar da değildir. Çünkü net paraya da 16.5 diyorlardı mesela 15 imiş ama.5 yıl 15 Milyon Euro ise çok iyi
Diğeri bildiğin Serve gibiydi
Bilançolarda bonuslar gözükür iyi okuyana, kulüpten çıkmayacak şeklinde yorumluyorum o yüzden.Bonuslar vardır illaki lakin öyle net bonuslar değildir. CL gruplarına kalma, şampiyonluk, belirli maçta oynarsa, belirli gol katkısı, Avrupa gruplarına kalma, çeyrek final, yarı final gibi başarı bonusları vardır. Lakin dün haberlerde söylenen gibi 15+5 olabilir. Mesela net 16.5 diyorlardı 15 imiş. Roma tepkiden dolayı taraftara abartmış olabilir gibi geliyor bana bonusları falan.
Sahsima tokat gibi 1 postee napalım yani klubumu kapatalım nasıl bir mantık bu arkadaş.. bulamadınız kulpta bu mu kaldı. eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsunuz be
İlla bonus vardır. Lakin o abartılan kadar da değildir. Çünkü net paraya da 16.5 diyorlardı mesela 15 imiş ama.
Olabilir ama ben hala ciddi bir sponsorluk açıklaması yada dijitalde ciddi gelir getirici bir anlaşma mesela Socios ile anlaşma süresinin bitimi yakın diye biliyorum belki onlarla anlaşmanın uzatılması gibi ciddi gelir getirecek bir anlaşma bekliyorum. Her ne kadar 5 yıla yarılmışsa da 15'te şu anki halimizle girmek ciddi bir risk bence.Bilançolarda bonuslar gözükür iyi okuyana, kulüpten çıkmayacak şeklinde yorumluyorum o yüzden.
net bilmiyorum, burda paylaştılarromanın rakamları resmi acıklama mıydı yoksa gazete haberi miydi?
Ben belli payla 8-10 bekliyordum yani yarısı falan.Olabilir ama ben hala ciddi bir sponsorluk açıklaması yada dijitalde ciddi gelir getirici bir anlaşma mesela Socios ile anlaşma süresinin bitimi yakın diye biliyorum belki onlarla anlaşmanın uzatılması gibi ciddi gelir getirecek bir anlaşma bekliyorum. Her ne kadar 5 yıla yarılmışsa da 15'te şu anki halimizle girmek ciddi bir risk bence.
2 buçuk milyar tlye satarız o zamanEuro 3 yil sonra 75 lira olur
alper yanıtladı renktas, resmi acıklama degilmisnet bilmiyorum, burda paylaştılar
Diger konudaki paylastigim rakamlar Roma kulübünün basin toplantisi halinde oradaki basin mensuplarin elde edindiği bilgilerdi zaten Roma'nin sitesinde rakamlar henuz aciklanmadi. O yuzden kendi KAP aciklamamizi baz almak gerek. Ayrica Zaniolo'yu da parayla kandirmadik çünkü maaş konusunda neredeyse ayni parayi alacak demek bizim projemize inanarak geldi.