Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.837
- 17.597
- 1.918
Bu arada Zakharyan mi nedir o da cok iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer sezonu kapandı mı???
18 şubata kadar uzatıldı.TFF uzatmaya çalışıyordu son durum nedir bilmiyorum.
Uzadi 18 subata kadarTFF uzatmaya çalışıyordu son durum nedir bilmiyorum.
Boey defansif olarak güçlü acaba Zaniolo için daha iyi olmaz mı defans düşünmek yerine direk hücuma konsantre olsa sezon da sağlıklı olursa 25 belki 30 gole katkı yapabilir.Zaniolo hızını biraz kaybetmiş olsa da kanat oynar burada, sadece @Keramettin TANRIVERDİ nin daha önce dediği gibi daha önce defansif olarak katkısı olmayacağı için o sağ kanat savunmasında defansif sorun yaşayabiliriz.Yoksa oyuncu ice çekerek sut çeker, ters top atar rakip bekleri yatırır, kaldırır o konuda sıkıntı olmaz
Skor katkısı yüksek olduğu sürece defansif eksikliği sorun yaratmaz.Eger skor katkısı olmazsa çekilmez olur tabii ama ben yüksek skor katkısı olacağını düşünüyorum.Boey defansif olarak güçlü acaba Zaniolo için daha iyi olmaz mı defans düşünmek yerine direk hücuma konsantre olsa sezon da sağlıklı olursa 25 belki 30 gole katkı yapabilir.
Yeterince maçta forma giyerse sözleşmesi uzuyor giyecektir ve sözleşme uzayacaktır ama artık biraz daha rotasyon/hamle oyuncusuna dönüşür. €2.9m alacak galiba o durumda.Mertens seneye emekli olup kenar yonetime dahil olur mu? Veya seneye sonradan girip diri sekilde oynar.
Hala çok hızlı ama hızlanması eksilmiş gibi biraz, daha doğrusu insanların içinden geçmesini sağlayan o ani patlayıcılığıZaniolo hızını biraz kaybetmiş olsa da kanat oynar burada, sadece @Keramettin TANRIVERDİ nin daha önce dediği gibi daha önce defansif olarak katkısı olmayacağı için o sağ kanat savunmasında defansif sorun yaşayabiliriz.Yoksa oyuncu ice çekerek sut çeker, ters top atar rakip bekleri yatırır, kaldırır o konuda sıkıntı olmaz
Bence hala cok akilli. Inanilmaz derecede akilliYeterince maçta forma giyerse sözleşmesi uzuyor giyecektir ve sözleşme uzayacaktır ama artık biraz daha rotasyon/hamle oyuncusuna dönüşür. €2.9m alacak galiba o durumda.
Evet tabii ama her insanın doğal bir fiziksel limiti var. Mata mesela bir yıl daha kalsın istemem ama şu haliyle bile kullanışlı. Seneye Mertens o role geçer gibi düşünüyorum.Bence hala cok akilli. Inanilmaz derecede akilli
cok uzun suredir ilk defa birinin "ne .. ne" baglacini dogru yazdigini gordum. helalRoma genelde bonservisleri acikliyordu. Ama ne Zanioloda, ne Zekide rakam yazmislar.
Ama simdi biraz düsündükten sonra, Romano ve DiMarzio zaten Roma 25e razi demiyormuydu bizim ilk kiralik teklfiinden sonra? Adamlarin ilk hedefleri 25 milyonduysa, biz niye bonsularla 29,5 veriyormussuz? Belki 15 + 6,5 kolay bonus ve 6,5 hayatta verilmeyecek bonus olabilir mi?
Evet, yine de insallah Mata 2 - 3 gol ve asist yapar da guzel ayriliriz. Boyle adamlar ileride lazim olur. En azindan kendisini buraya da ait hissetsin.Evet tabii ama her insanın doğal bir fiziksel limiti var. Mata mesela bir yıl daha kalsın istemem ama şu haliyle bile kullanışlı. Seneye Mertens o role geçer gibi düşünüyorum.