Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.835
- 0
- 311
1+1 kontratla neden olmasın ? Oynayacağı lig belli.İstediği kadar düşüşte olsun hala bu ligin üstünde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 13/14 devre arasi bir sürü mükemmel oyuncu aldırdı. Büyük efsane vesselam.
kasimda 33e girecek
Ya çok küçümsememek lazım, hatırladığım kadarı ile ciddi sakatlığı olmayan, geçtiğimiz sezon şubat ayına kadar milan'da top koşturan ve kariyerin de hep üst liglerin, üst seviye takımların da bir futbolcu. 1+1 yıllık sözleşme ile iş yapabileceğini düşünüyorum hele ki piyasa da dolaşan 1-2m şeklinde bir anlaşma var eğer doğruysa tabi ki güzel hamle olur. Diarra'yı bende isterim tabi ama De Jong'u da yerin dibine sokmanın anlamı olmadığını düşünüyorum, kıyaslamayı yaşla yapmamanız da fayda var Diarra daha iyidir veya değildir ayrı mesele ama aralarında 1 yaş var, Hani Diarra' da 2-3 sene oynayacak bu da 2-3 sene oynayacak. Ha bizde tutar , tutmaz veya iyi oynar, kötü oynar onu bilemem ama karalar bağlamanın da anlamı olmadığını düşünüyorum. Özellikle FFA cezası almış bir takıma, 1-2m gibi bir maliyetle geliyorsa şahane.