Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

1+1 kontratla neden olmasın ? Oynayacağı lig belli.İstediği kadar düşüşte olsun hala bu ligin üstünde.

De jong falan glmesin lan paranın dolar olarak su gibi tüketildiği ülkede 500 bin dolara oynayan adama burada 2.2 veren net gerizekalıdır. Ayrıca jong nedir lan selçuk'u kesmemek için ayak yapıyorlarsa hiç parayı boşa atmasınlar 6 ay tolga tek başına oynasa bile olur

Kesin değilmiş. :D

Orta saha alamayacağız karambolde ha.

Öyle bir komisyon dönüyor ki artık bizim transferlerde anlamamak için gerçekten ağır gerizekalı olmak lazım.Albers de hortumu bağlamış bize sömürdükçe sömürüyo.500 bin alan adama 2.2 miyon vermek nedir lan ne :mad::mad: şerefsizler bir de maaş dengesinden bahsedersiniz.Hollandalılar grubu da uyanmış olaya.Transferlerden komisyon götürme işine onlar da başlamışlar.Yazıklar olsun,çiftlikten farkı yok klubün

500 binlik maaşı salary cap gereği yav.

Gerrard'ın sözleşmesi bitince yükselecek şekilde yapılmış anlaşma.

Adamın normalde alacağı yıllık orada 4-5 milyon en az.

O yüzden buradaki maaşa takılmamak lazım.

Son düzenleme:
abi adam totosunu kaldıramıyor. ne olur uzak dursun :38573:

Ocak ayında göndermeye çalışırız... ha bizim taraftarda Concecaio'yu beğenen de vardı Lukunku'yu da beğenen vardı Donk'u beğenen de vardır tabi... Zamanla herşeyi gösterecek tabi görmek isteyene...

Ya çok küçümsememek lazım, hatırladığım kadarı ile ciddi sakatlığı olmayan, geçtiğimiz sezon şubat ayına kadar milan'da top koşturan ve kariyerin de hep üst liglerin, üst seviye takımların da bir futbolcu. 1+1 yıllık sözleşme ile iş yapabileceğini düşünüyorum hele ki piyasa da dolaşan 1-2m şeklinde bir anlaşma var eğer doğruysa tabi ki güzel hamle olur. Diarra'yı bende isterim tabi ama De Jong'u da yerin dibine sokmanın anlamı olmadığını düşünüyorum, kıyaslamayı yaşla yapmamanız da fayda var Diarra daha iyidir veya değildir ayrı mesele ama aralarında 1 yaş var, Hani Diarra' da 2-3 sene oynayacak bu da 2-3 sene oynayacak. Ha bizde tutar , tutmaz veya iyi oynar, kötü oynar onu bilemem ama karalar bağlamanın da anlamı olmadığını düşünüyorum. Özellikle FFA cezası almış bir takıma, 1-2m gibi bir maliyetle geliyorsa şahane.

Transfer nöbetinede yazmıştım maçlarını izledim ve böyle bir sonuç çıktı.Direk kopyala yapıştır yapıyorum.

Arkadaşlar de jong'un maçlarına baktımda ciddi anlamda oynamak istemiyor,şöyle diyim basmıyor gitmiyor top istemiyor ve etliye sütlüye karışmıyor.MLS'de böyle gördüm de jongu artık bilemeyeceğim.

Ya çok küçümsememek lazım, hatırladığım kadarı ile ciddi sakatlığı olmayan, geçtiğimiz sezon şubat ayına kadar milan'da top koşturan ve kariyerin de hep üst liglerin, üst seviye takımların da bir futbolcu. 1+1 yıllık sözleşme ile iş yapabileceğini düşünüyorum hele ki piyasa da dolaşan 1-2m şeklinde bir anlaşma var eğer doğruysa tabi ki güzel hamle olur. Diarra'yı bende isterim tabi ama De Jong'u da yerin dibine sokmanın anlamı olmadığını düşünüyorum, kıyaslamayı yaşla yapmamanız da fayda var Diarra daha iyidir veya değildir ayrı mesele ama aralarında 1 yaş var, Hani Diarra' da 2-3 sene oynayacak bu da 2-3 sene oynayacak. Ha bizde tutar , tutmaz veya iyi oynar, kötü oynar onu bilemem ama karalar bağlamanın da anlamı olmadığını düşünüyorum. Özellikle FFA cezası almış bir takıma, 1-2m gibi bir maliyetle geliyorsa şahane.

Ufak bir dipnot vereyim; De Jong 11/84, Diarra 03/85 doğumlu. Yaş olayının polemik olmaması gerekir. Oyun stilleri farklı tabi, ona itirazım yok. Diarra oyun tarzı olarak daha tempolu, ofansif meziyetleri de üst düzey olan bir orta saha. İbrahimovic gibi medya pompalaması değil. Ciddi bir girişim var ortada. Gelmemesi halinde hayal kırıklığı yaşanması da normal. De Jong transferinin beğenilmemesi de bunun tezahürü bir yerde. Ben açıkçası beklentilerimi minimumda tuttuğum için pek üzülmedim. De Jong ile 1+1 yıllık bir sözleşme yaparsak forvet + stoper takviyeleriyle de bu sene ligde başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Gene ucuz etin yahnisi hesabina girdik sezon sonu geri göndeririz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yok artı donk2 miş. :asd: Abartmayak bence hafızlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İçip içip yazmayın yav şu foruma.

Geri
Üst Alt