Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

selçukla birlikte oynarsa ortasaha iyice tosbağaya döner. 2 ağır oyuncuyla futbol falan oynanmaz. tolgayla birlikte belki daha uyumlu olurlar

Evet bir rüya daha kabusa dönmüş oldu..Leivayla başladık - Diarra kesin dedik-en olmadı tiote cepte dedik de jonga düştük.. Allah aşkına ciddi ciddi bu adamdan büyük katkı bekleyen var mı ? dursun ve ekibi bu dönem iyi işler yapsa da şu hamleyle sınıfta kalmıştır... Takımın bas bas bağıran orta saha ihtiyacını en sona bıraktı ..

Transfer nöbetinede yazmıştım maçlarını izledim ve böyle bir sonuç çıktı.Direk kopyala yapıştır yapıyorum.

Arkadaşlar de jong'un maçlarına baktımda ciddi anlamda oynamak istemiyor,şöyle diyim basmıyor gitmiyor top istemiyor ve etliye sütlüye karışmıyor.MLS'de böyle gördüm de jongu artık bilemeyeceğim.

Mls halısaha gibi bir yer kimse faul yapmıyor maçlar 6-4 felan bitiyor öyle lig mi olur lan.
Endişem o yüzden.

Carole gibi alın kardeşim scout transferi ben anlamıyorum bak Carole geldiğinden beri hep gözümde ışıl ışıl parlayan bir adam çok hata yaptı evet ama adamda Evra potansiyeli var ve bunun gün ve gün gelişmesini izlemek müthiş taraftar için..
O Akpro mu ne at gibi adam var Fransa'da bu tarz Ligue 1-2 araştırılıp beygir gibi topçular bulunur tamam en babası Diarra idi ama olmadı mı yapcak bişey yok direk De Jong'a dönmek vizyonsuzluk başka ortasaha mı yok?

Adam 2 yaş birden nasıl atlasın hafız? Benim bildiğim 1-1 yaş atlanıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
adam kasımda 32 yaşını dolduruyor. resmi olarak doldurduğu yaş söylenir. şuan bakınca 31 yazıyor. Çünkü 31ini doldurdu 32nin içinde. kasımdan sonra bakınca da 32 yazacak. yani 32sini doldurmuş. 33ünden gün almış, 33ünün içinde olacak. bilmem anlatabildim mi

adam kasımda 32 yaşını dolduruyor. resmi olarak doldurduğu yaş söylenir. şuan bakınca 31 yazıyor. Çünkü 31ini doldurdu 32nin içinde. kasımdan sonra bakınca da 32 yazacak. yani 32sini doldurmuş. 33ünden gün almış, 33ünün içinde olacak. bilmem anlatabildim mi
sonuçta osbir yaşında.

Ufak bir dipnot vereyim; De Jong 11/84, Diarra 03/85 doğumlu. Yaş olayının polemik olmaması gerekir. Oyun stilleri farklı tabi, ona itirazım yok. Diarra oyun tarzı olarak daha tempolu, ofansif meziyetleri de üst düzey olan bir orta saha. İbrahimovic gibi medya pompalaması değil. Ciddi bir girişim var ortada. Gelmemesi halinde hayal kırıklığı yaşanması da normal. De Jong transferinin beğenilmemesi de bunun tezahürü bir yerde. Ben açıkçası beklentilerimi minimumda tuttuğum için pek üzülmedim. De Jong ile 1+1 yıllık bir sözleşme yaparsak forvet + stoper takviyeleriyle de bu sene ligde başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Aynen, ben özellikle şu yaş polemiğine takıldım sanki Diarra 18 lik çıtır :D Belki Diarra daha iyidir bu ayrı mesele ama yaş ile kıyaslamak doğru değil.

forumda bu kadar karşı çıkılması beklentilerimi arttırdı

bu yaz transfer döneminde takımı gençleştirme adına önemli transferler yapmıştık ama bu transfer olmadı. 84 doğumlu bir futbolcu ve futboldan para kazanabileceği son kontratına imza atıyor. eğer 3 senelik sözleşme yaparsak göndermek için çok sıkıntı çekeriz. inşallah kontrat 2 senelik olur. bana göre o bölgeye yine 28 yaş altı bir transfer yapmalıydık.

kalite olarak bakarsak ihtiyacımızı karşılarmı ? karşılardı. rakibe baskı, topu oyuna sokma, teknik kapasite, mücadele, fizik güç bunların hepsinde bizim işimize yarayacak bir futbolcuydu ama son durumu nedir kimse bilmiyor heralde.

Gelsin yahu bu haliyle bile ligin tozunu attırır selçuk tan kat kat iyidir bu kabiliyetsizler alamaz gene pürüz çıkar diye korkuyorum

de jong kariyeri boyunca 106 sarı 4 kırmızı görmüs.

emre belezoglu ise 123 sarı 11 kırmızı.

bu gün alma mevzuda alamancılarda var alamancısın sanırım renkdaş

bu güne not düşelim; hucum olarak zaten hep kötü idi,defansif olarak sert bir oyuncu idi,şimdi fiziksel olarak çok düşdü,çok ağırlaşdı, fiyasko transfer olacak ,bu notu gereken zamanda hatırlatacağım..

Geri
Üst Alt