Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.963
- 4.758
selçukla birlikte oynarsa ortasaha iyice tosbağaya döner. 2 ağır oyuncuyla futbol falan oynanmaz. tolgayla birlikte belki daha uyumlu olurlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer nöbetinede yazmıştım maçlarını izledim ve böyle bir sonuç çıktı.Direk kopyala yapıştır yapıyorum.
Arkadaşlar de jong'un maçlarına baktımda ciddi anlamda oynamak istemiyor,şöyle diyim basmıyor gitmiyor top istemiyor ve etliye sütlüye karışmıyor.MLS'de böyle gördüm de jongu artık bilemeyeceğim.
adam kasımda 32 yaşını dolduruyor. resmi olarak doldurduğu yaş söylenir. şuan bakınca 31 yazıyor. Çünkü 31ini doldurdu 32nin içinde. kasımdan sonra bakınca da 32 yazacak. yani 32sini doldurmuş. 33ünden gün almış, 33ünün içinde olacak. bilmem anlatabildim miAdam 2 yaş birden nasıl atlasın hafız? Benim bildiğim 1-1 yaş atlanıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sonuçta osbir yaşında.adam kasımda 32 yaşını dolduruyor. resmi olarak doldurduğu yaş söylenir. şuan bakınca 31 yazıyor. Çünkü 31ini doldurdu 32nin içinde. kasımdan sonra bakınca da 32 yazacak. yani 32sini doldurmuş. 33ünden gün almış, 33ünün içinde olacak. bilmem anlatabildim mi
Ufak bir dipnot vereyim; De Jong 11/84, Diarra 03/85 doğumlu. Yaş olayının polemik olmaması gerekir. Oyun stilleri farklı tabi, ona itirazım yok. Diarra oyun tarzı olarak daha tempolu, ofansif meziyetleri de üst düzey olan bir orta saha. İbrahimovic gibi medya pompalaması değil. Ciddi bir girişim var ortada. Gelmemesi halinde hayal kırıklığı yaşanması da normal. De Jong transferinin beğenilmemesi de bunun tezahürü bir yerde. Ben açıkçası beklentilerimi minimumda tuttuğum için pek üzülmedim. De Jong ile 1+1 yıllık bir sözleşme yaparsak forvet + stoper takviyeleriyle de bu sene ligde başarılı olacağımızı düşünüyorum.
adam kasımda 32 yaşını dolduruyor. resmi olarak doldurduğu yaş söylenir. şuan bakınca 31 yazıyor. Çünkü 31ini doldurdu 32nin içinde. kasımdan sonra bakınca da 32 yazacak. yani 32sini doldurmuş. 33ünden gün almış, 33ünün içinde olacak. bilmem anlatabildim mi
haklı cıkan 1 uyeEvlatçı hocam ve Sneijder'in sonu olur.