Nihat Özdemir: "Meteorolojinin hava raporuna göre bir gün ileri bir gün geri alamayız"

allahsız kitapsızlar

galatasaray'ın başına siyasete kafa tutabilecek bir başkan gerekiyor.

instagramdan birseyi arastirip ceza verebiliyorsan, bal gibi meteoroloji haberlerini takip edip mac saatini degistirirsin.

bizi geri zekali mi zannediyorsunuz

Bu sinsi üçkağıtçı herifi o makama getirenlerin, oy verenlerin beyinleriyle ilişkiye gireyim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bunu cidden stadimiza sokturma. Liste de arat 2 saat ugrastir

Adnan Polat and Dursun Ozbek yonetimleri Galatasaray tarihinin en aciz yonetimleriydi benim icin. Bu yonetim artik tek basina lider ve bi 50 yil daha acizini goremeyiz.

Rızık reis Hamit iki satır birşeyler söylemiyor mu acaba yoksa orada da sakat evden mi bağlanıyor ?

toplumu kin ve nefrete sürüklemekten yargılanması gereken şahıslar bu ülkede yöneticilik yapıyor.

inşallah yaptığın bütün haksızlıklar eline gözüne durur şerefsiz herif. bize acilen masaya yumruğunu vuracak yeni bir yönetim gerekli.

sürekli kendi çıkarlarını düşünen gs düşmanları yüzünden meydanı ite köpeğe bıraktık.

Meteoroliji gibi bilimsel kaynak verilerine güvenipte maç iptal etmekte ne demekmiş; bize ''Ali Goç, İblis Rıdvan ve Rambo Okan'' beyanı gerekli der...

Bunun kadar kendini yalanlayan bir sahtekara denk gelmemiştim. Söylediğin söz bir kere tutsun be. :D Al Sancaktepe-Hacettepe maçı ertelendi.

erdogan bu adamı atadıgı icin cok hata yaptı mutlaka biryerde cıkacak pislikleri

Dün Fener kazanınca bugün sahaya bomba da düşse bizi oynatırlar.

Insallah biri sakatlanirda mahkemeye verir bu keli

Diyanet felan açıklasaydı keşke hava durumunu . Yağmuru da açıklamışlardı ya
ona sorgu sual edemeden ertelerlerdi belki

Öpe öpe erteleyecek rez alın

Geri
Üst Alt