Nihat Özdemir: "Sayın Burak Elmas iddialarını, dayanakları ile birlikte isim isim kamuoyuna açıklamalıdır!"

çıkıp direk bu fenerasyona,kurullarına ve hakemlerine hakaret etmeli elmas. bunlar ancak o dilden anlar

Köklü tarihinize sıçıyım
24843.jpg

Evet top sende başkan çık konuş, ne biliyorsan anlat. Bir şey bildiğin yoksa da bir daha kuru sıkı yapma.

TFF Yönetim Kurulu'nun üyeleri; değerli, saygın ve önemli insanlardır.

images-130.jpeg

Hey gidi günler hey. Ünal Aysal bu Nihat'ı şekilden şekle sokardı.

Burak bey şimdi mutlaka ateşkese vurgu yapıp, Lazio maçı sonrası kükreyeceğini söyler.

Şunun keline çak başkanım.

Öyle bir “şaaaap” sesi gelsin ki son günlerdeki “şap beni şup beni” videosu 2. Plana düşsün.

Sayın başkan bırak şimdi Avrupa maçını filan. Bugün bu onun bunun gevşeklerini lacivert e boyamak sana farz oldu.

Takım ligde kötü gittikçe Terim ve başkanın zayıf düştüğünü biliyorlar, taraftarın desteğinin azaldığını düşünerek hem böyle sahte kabadayılık yapabiliyorlar, hem de takımın puanlarını tetikçi hakemleri vasıtasıyla gasp edecek cesareti daha kolay buluyorlar. Taraftar olarak bazen kimin dost kimin düşman olduğunu unutup öfkemizi yanlış tarafa yöneltebiliyoruz.

Evet 98 yıllık köklü kurum sizden omurgasızını görmedi.

Onurumuz olsa defolup gidersiniz ama hala salya saçıyorsunuz.

Sabır da bir yere kadar yav.

Başkanım bu moddaki Cüneyt Arkın gibi bir Burak Elmas bekliyoruz:

Bu tiplere karsi boyle alttan almaya calisirsan boyle tepene cikarlar iste

Senin koklu gecmisi diye sahiplendigin federasyonun oncusu Idman Cemiyetleri Ittifaki bizim cumhuriyetimizden bile eskidir, kurucusu ise Ali Sami Yen'dir seni densiz yagmaci bucur

Bu tip soylemlerin altinda kalmamak benim icin her turlu sportif basaridan yegdir. Galatasaray hep tarihin dogru tarafinda olmustur, bundan sonra da dogru tarafinda olmaya devam etmelidir

Soz ucar yazi kalir, arsivlerde sonsuza degin kalacak ve hafizalardan silinmeyecek bir tepki icin zaman geldi de geciyor. Makul protesto hakkinizi kullanmaktan, durus gostermekten imtina etmeyin. Galatasaray'i zarardan korumak bahanesinin arkasina saklanmayin. Gerekirse sivil itaatsizlik metodlarina basvurun

Yeter ki Galatasaray degerlerine bir zarar gelmesin

ulan şu nihattan posta yemezsin ya utanmaz herif :D sen git ali koçu yala anca elmas

Bu olay sadece istifa ile sonuclanir!

Ya baskan ya tff tamami ile...

Baskan burda ortaligi yangin yerine cevirmezse hersey biter ve kulup olarak boyun egmis oluruz....

Ya sus konusma ya da elinde ne varsa hepsini delillerle salla....

Yeter ......artik beni bile kufur ettirecek duruma getirdiler.... birisine sayacam onun kim olduguna baskan yol gosterecek

Ülkenin başındaki despot adama sırtınızı yaslayıp Galatasaray'a düşmanlık yapıyorsunuz ama unutmayın krala yaslanmayın düşersiniz. İlk genel seçim sonrası yurt dışına nasıl topuklayacağınızı biliyoruz.

Geri
Üst Alt