Nihat Özdemir, Yabancı Kuralını Onayladı!

Bugün italyanın oynadığı oyunun ve sistemin bir parçası olan hocayı bu aptal yabancı kararları yüzünden kaybettik biz.. Hala aynı şeyi yapıyorlar nefret ettim artık… 1987 den beri bu takımın 1 maçını bile kaçırmadım ben ,yeri geldi radyodan maç dinledik ,yeri geldi kahvelerde dumanlar içinde zehirlendik.. Artık yeter yarın iptal ediyorum her şeyi oğlumunda bu düzenden uzak kalması için elimden geleni yapacağım.. Allah topunuzun belasını versin …

nasıl tepki verecegiz bakalım. derhal milli takım kampını arayıp taylan kerem ve halili ilk ucakla geri getirmemiz lazım.

altay
sangare
serdar aziz
ozan tufan
irfancan

Tam 5 tane yerli direk 11 oyuncusu var fenerin..

2012 ve 13'te ligde şampiyon olup avrupa'da da gazı almış giderken 6+0+4 gibi tarihin en ucube yabancı kuralı uygulanmıştı 13-14 sezonunda..Hem bizi yavaşlattılar hem de ilk 11'de oynatacak çok sayıda yerli oyuncuları vardı bu sayede de şampiyon oldular..

Zaten dikkat edin bu yabancı kuralları hep 3-4 yıllık olarak açıklanır..Eğer bir takım alır başını giderse ara açılmasın diye hep elde kozdur bu..
5+0+3 yapmışlardı. Daha öncesinde 6+2 idi.

Gercekten de + 6 yabancinin qrkasindaki dusunce nedir? Bi aciklayin yaw. Bilimsel, mantikli bir aciklamasi varsa nedir bilmek isterim.

Bir rakamla sinirlanqcagina belli kriterler koysalar olmaz miydi? Bence daha aciklanabilir olurdu.

Şu dijitürkte bilmemneye sürülecek akıl yok..

Neden derseniz..

Ben olsam bunları boykot ederim..

Bir de bildiri yayınlarım..

Futbola iki de bir böyle müdahale edilmesi bizim gelirlerimize zarar veriyo diye..

Bunlar da hiçbirşey yapamaz..

Onlarda da iş yok..

Güntekini, Metin Tekini ve diğer kaşmerleriyle yaptığı programlarından belli onlardan da bir pok olmayacağı..

Fransa Liğine falan gitsek en azından kafa rahat eder..Varsın orta sıralara oynayalım..

Gerçekte insanı herşeyden soğutan bir döneme geldik..

Şimdiki gençler bilmez..Kaldı ki üzülüyorum onlara..Ulan şuan 2o ila 25 yaş civarı çocukların yerinde olmak istemezdim..Bu çocukların herşeyinin içine etmiş durumdalar..Futboluydu, pandomisiydi, gençliğin üzerindeki mobing vs..

Şu anki gençler ara sıra avellik yapsa bile hoş ve anlayışla karşılamalıyız bence zira bu kadar saçma dönemde biz de olsak biz de farklı olmazdık..

Biz 20-25 sene önce mutluyduk..Paramız yoktu belki ama zevk veriyordu herşey..Herşeyden irrite olmuş vaziyetteyiz şimdilerde..

Son düzenleme:
Screenshot-20210617-070103-Samsung-Internet.jpg

kesin böyle bir sey yasanmistir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kulupler birliginin sert tepkisini bekliyoruz hadi bakalim.

arkadaşlar üst akıl ve tff yabancı futbolcuları istemiyor bu adamlara dolar euro vs gidiyor türk oyuncusu tl ile alıyor maaşını bu kural burdan dönmez artık tff başkanıda gitmez zaten 6+0+4 düşünülüyor sanırım son senede fakat sorun şu u-21 ligini kaldırdılar türk oyuncu yetişmiyor herkes 19-20 yaşında oyuncuları oynatacak yada almanyadan türk transfer dönemi başlar

Gercekten de + 6 yabancinin qrkasindaki dusunce nedir? Bi aciklayin yaw. Bilimsel, mantikli bir aciklamasi varsa nedir bilmek isterim.

Bir rakamla sinirlanqcagina belli kriterler koysalar olmaz miydi? Bence daha aciklanabilir olurdu.
+6 yabancıyı antrenman tempomuzu arttırmak için kullanacaz renktas. Onca klubun ortak açıklamasını hiçe saydılar. Klupler radikal kararlar almalı. Bu çapsız TFF başkanı geri adım atar

Kel Ali Koçun dediklerini yapıyor. Bu itin sonunu görmeyi diliyorum. Fener yalandan yabancı sınırına karşı olduğunu soyledi

Alagavat geçen sene fenerin şampiyonluğa gidiyor diye 16 ya çıkardın

Geri
Üst Alt