Nihat Özdemir, Yabancı Kuralını Onayladı!

Mesele tamamen döviz ile alakalı.Nihata falan yüklenmek yersiz.kararı veren belli sebebi belli.Memlekette iyi olan hiç bir şey bırakmamış bir guruhun, kötü yönetiminin futbola yansımasıdır bu karar.

Fenerbahce ve iyi....
Zico dönemi mesela gayet iyilerdi. Aykut'la da aynı şekilde AL'de yarı final görmüşlerdi.

Belki açmak lazım, adamlar kendileri için iyi bir uygulama olduğu zaman devam ettiriyorlar bir şekilde. TFF önlerini açıyor. Ama bugünkü gibi olunca diğer herkesin kötülüğüne de olsa böyle kararlar da aldırıyorlar Federasyonlara.

o 8 yabancı sizin 'Abdülrahim Albayrak'...

Süper lig izlemeğe devam edin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne zaman yerli oyuncu değil de altyapıdan yetişen oyuncu oynatma zorunluluğu gelecek. İşte o zaman Türk Futbolu seviye atlayacak.

İlk 11'de 2 tane altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu gelsin. Nasıl ileri gidiyoruz. Yerli değil de altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu getirdiği gün TFF Türk Futbolu çağ atlayacak.

bi yerinden çıksın

yabancı sınırı 8' de kalırsa ideal. 3 tane yerli topçu çıkartalım bir zahmet. falcao, babel, belhanda, diagne'ye gömdüğümüz paralar bizim yerli veya yabancı farketmeden zarar etme becerimizi gösteriyor. 14 yabancı kuralı varken de özellikle avrupa'da iyi futbol oynamamak sadece yerli-yabancı topçuyla açıklanacak bir şey değil. yedlin-linnes yerine yerli oynatsan bir şey değişmez.

Çözüm çok basit. Müşteri çıkmazsa satılan malın değeri de olmaz. Taraftarlar toplu olarak boykot haklarını kullanmadıkları sürece bu ve bunun gibi şerefsizler yaptım oldu zihniyetiyle istedikleri gibi at koşturmaya devam edecekler.

csaascsasca-4TKw_cover.jpg

"Yabancı kuralını onayladım." - Nihat Özdemir

Bu kararın Galler maçının ardından onaylanması da manidar.

Ülke tüm unsurları ile özyıkım sarmalına girmişken futbolun bundan nasibini almaması beklenemezdi.

Ülkenin aasına koydular futbolunda aasına koydular koymadıkları yer kalmadı. Aynen böyle devam adam diyordu bu mılletın aasına koyacagız diye. Gerçekten yazık futbol izlemiyorum artık Beinsportu'da kapattırıyorum gelecek sezon.

Geri
Üst Alt