Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.827
- 14.665
- 2.248
gökhan dinç : olumsuz haber gelirse uefaya gidecek fenerbahçe
Uefa: Ulan sizin gerçek Şampiyonluk sayınız zaten 18. Ne yüzle geldiniz buraya tescilli şikeciler?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan dinç : olumsuz haber gelirse uefaya gidecek fenerbahçe
Fıkra güzelTürk Adaletine güvenimiz TAM
Tahminime göre bir kısmını sayıp orta yolu bulacaklardır. Hepsini sayıp masa başında Feneri şampiyonluk sayısında 1. sıraya çıkarmazlar. Ancak Galatasaray'ın açtığı farkı masa başında kapatmak ve eskisi gibi ligin çekişmeli olmasını amaçlayacaklar diye düşünüyorum. yani birkaç şamiyonluğu sayıp Feneri bizden 1 düşük şampiyonluk rakamında falan tutacaklar diye tahmin ediyorum. Direkt masa başında bizim önümüze geçirirlerse tepki çekeceklerini biliyorlar. Böyle yaparak bakın Fenerin şampiyonluklarını verdik ama hala Galatasaray 1. sırada diye 2 tarafı da memnun etme çabasına girecekler diye tahmin ediyorum. Tamamen taraftarı yolmak ve orta yolu bulmak amaçlı bir zihniyet var. Hakemlerin maç yönetişleri bile aynen bu şekilde. Herhangi bir derbide birine penaltı ya da kırmızı kart verirse diğerine de vermek için kasan hakemlerle dolu lig. Şike yapıp ceza alınmayan bir lig burası. Eğer hiçbir şampiyonluğu saymayıp konuyu kapatırsa şaşırtır beni bu federasyon.
Bunlar bunu kabul edecek göreceksiniz. Nihat Özdemir topu tahkime attı tahkimin verdiği karara itiraz edilemez dedi. Tahkimde 1 tane Galatasaraylı yok çoğunluk fbde her türlü geçirecekler.
O işler o kadar kolay değil. İflas eder kulüp.kabul edecekler önemli olan bizim ne yapacağımız.Gerekirse ligden çekilelim.Çok büyük tepki vermeliyiz.Dünyada 35 milyon GS lı var.İbretlik bi tepki vermeliyiz.Organize hareket etmeliyiz.
"Aldığım izlenimlere göre 1959 öncesi şampiyonluklar tescil edilicek." Sinan Engin..
Galatasaray ligden çekilmeli..