Nihat Özdemir'den Başvuru Açıklaması: "Henüz verilmiş bir kararımız yok ama en yakın zamanda açıklayacağız"

Keşke bu değil de Ertem söyleseydi bunu o zaman kesin tersi çıkardı.

fenerbahçe işin peşini bırakmıyorsa, bizim bırakacağımızı kim söylüyor. Yönetim harici böyle bir karar çok kesimi yanına olduğu kadar keskin bir şekilde karşı tarafı da karşına almak demek. İkisinin toplamı GS taraftarı kadar etmez. Üstüne TSde bizle beraber karşıt olur. Adamlara şikeden sonra kupalarını teslim etmemiş kulüp hakkını arıyorsa 1 tane de düşmeleri gerek. Ama zaten vereceklerse bile hepsi olmayacak, bize o bir taneyi muhakkak sus payı olarak verecekler, bunları en kötü 22 yapacaklar, bjkye de bir 3 atarlar, 4. yıldıza yaklaştırırlar...Ne şiş ne yansın kebap. Böylece bizim de bir sezon yani bu seneki kaybımız akıllarınca örtülmüş olacak. Fifa inşallah bizi turnuvalardan defeder bu gerçekleştiği an...Çok da ciddiyim.

adam fenerbahce hisse degerinin artmasini bekliyor sonra tepeden cakacak sonra diyecek ki kabul etmedik fenerin istegini.

futbol arsadan borsaya gidince bozuldu diyen Metin Kurt yaşasaydı ne derdi bu işlere merak ediyorum (ben sol görüşüde sevmem ayrıca).
Can Bartu Metin Oktay Süleyman Seba Lefter Küçükandonyanis Turgay Şerenler de çoktan rahmetli oldu gitti bunlar yaşarken ne diye bu konu gündemde değildi..

benim merak ettiğim eskiler yaşıyorlarsa halit kıvanç ergun hiçyılmaz gibi bu devri yaşayanlar hatta hıncal uluç gibiler neden kemal belgin gibi bu konuda fikirleri sorulmaz konuşanlar hep sonradan görme züppeler oluyor.

Bazı rtaşlar olayın ciddiyetini kavrayamamış direkt reddedilir felan yazıyorlar garip

Bazı rtaşlar olayın ciddiyetini kavrayamamış direkt reddedilir felan yazıyorlar garip

Skandal karar verilirse hiç birşey olmamış gibi oynamaya devam etmeliyiz diyenler daha garip. Medya’daki adamları bile Galatasaray ligden çekilemez diyip buna hazırlıklı olunsun diyorlar.
Fenerasyon’dan her gün biri çıkıp Şampiyonluklar sayılmalı demelerine rağmen bunları istifaya davet eden yönetimiz bile yok.

Futbolun yakasından düşün artık

Bu kadar ezik bir yönetim anlayışı varken herşeyi kabul ederler.

Diğer takımlara gün doğar herkes başvurur trabzon 25 şampiyonluk ister çorba olur bu iş bizim sünepeler hala ses soluk yok başvurun sizde tff öncesi ve tr kupası da sayılsın diye bu kadar rezil bir yönetim yoktur al birini vur ötekine

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olayın Aslı şu Bjk şampiyon yapacaklar fenere 28.şampiyonluk yalanını sayacaklar şike döneminde Trabzon halkı herşeye rağmen yine oy verdiği parti belli bizim desen Abdurrahim gibi reis ne dese yapacak bir yöneticimiz de var istedikleri gibi at koşturacaklar anlaşılan Bjk şampiyon olursa zaten sesi çıkmayacak geriye bir biz kalıyoruz

Adamlar o kadar rezil ki 1951yilinda Galatasaray şampiyon olmasın diye bilerek hükmen yenilerek şike yapan ve bu şikeli maç sonucunda ortaya çıkan şampiyonluğu da yancisi Beşiktaş'a verdirmeye çalışıyorlar. Rezaletin kuyruklusu.
Kabul edildiği gün şikeyi Türkiye'ye getiren kulübün kim olduğunu ısrarla her platformda açıklamamız gerekir.

Geri
Üst Alt