Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

gelir gelmez umrumda değil ne demek? günlerdir burada insanları sercan Galatasarayda diye neden kandırıyorsun o zaman?
Scoutgs ile ortak bir duruşumuz var. Adamların transferleri öğrendiği kaynak bu sezon bütün transferleri bildi. Sercan konusunda ise bekleyiş sürüyor. Gelip gelmez umrumda değil demek istersen yani Scouta sataşmışsınız bana sataşmışsınız çok da umrumda demek istiyorum. Bizi bilen biliyor.

Ortada bir leş kargası varsa bu transfer için 3 gündür uyumayan taraftar değildir!

Bu taraftarı heveslendiren, ortada delil, bilgi, belge olmadan hit kaygısıyla insanları galeyana getirenlerdir. Lütfen siz de biraz bu çok bilmiş tavırlardan vazgeçin!

Ama iki transferi de bildiler,önceden açıkladılar.Bir tanesi tutmadı diye bu kadar sinirlenmek saçma.

Hala umudum var Sercan gelecek.

Hit kaygısı olan 100 tane futbolcu ismi verir hepsi Galatasaray'a yakın der. Scoıtgs bu sezon toplasan 3-4 tane isim anca söyledi. Bunlardan da Sercan durumu hala belirsiz gelir gelemez bilemem. Dedikleri doğru çıkınca kral bu adamlar, bir transfer olayınca yerlerde. Ayrıca hit kaygısı olan veya para siteye reklam alır, olmadık yerlere reklam koyar. Ayrıca forumunuda ziyaretçilere kapatmaz hit kaygısı olan. Scoutgs'yi suçlamayı keselim saçma oluyor çünkü.

Bunu daha önce de defalarca söyledin, defalarca açıkladım.

Ben de daha önce Playstation üzerine bir site yaptım, üzerinde çok emek verdim. Sağda solda ismi geçmesi, okunması, konuşulması her şeyden değerliydi benim için... Siteden para kazanmak bunun yanında çok daha ufak bir değerdir. Adamlar atıyor bir isim ortaya, bu da Türkiye'nin en iyi forveti... Sonra gelecek, geldi, geliyor, bugün, yarın derken ortada fol yok fos yok...

Arkasında durulacak bir şey görmüyorum.

Arkadaşlar bi sakin Allah aşkına ya..

Henüz herşey bitmiş değil ve gelmese de ne olur ki yani..

Kesin bir dille Sercan Galatasaray'da imzalar atıldı derseler o zaman gelicek tepkilere de açık olmalılar.

Sercan transferinin açıklanmasını 1 haftadır gündüz-gece bekledik. Saat 4lere 5lere kadar pc başında oturduk. Daha önce kilitlenen Sercan v1 ve şuan açık olan Sercan V2 ile birlikte toplam 12.500-13.000 mesaj yazılmış Sercan için. Bunu da bilimeyiversinler denilecek kadar basit değil.

Bundan sonra ne olursa olsun kesin bir ifade ile imzalar atıldı dememelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Sercan Galatasaray'a yakın, aldığımız duyumlara göre görüşmeler devam ediyor vs. Sercan veya x futbolcu ile ilgilendiğimizi bize belirten bir dil kullanmaları hem bizim hem de onların açısından çok daha hayırlı....

oldu +2

Hit kaygısı olan 100 tane futbolcu ismi verir hepsi Galatasaray'a yakın der. Scoıtgs bu sezon toplasan 3-4 tane isim anca söyledi. Bunlardan da Sercan durumu hala belirsiz gelir gelemez bilemem. Dedikleri doğru çıkınca kral bu adamlar, bir transfer olayınca yerlerde. Ayrıca hit kaygısı olan veya para siteye reklam alır, olmadık yerlere reklam koyar. Ayrıca forumunuda ziyaretçilere kapatmaz hit kaygısı olan. Scoutgs'yi suçlamayı keselim saçma oluyor çünkü.

Burada sorun Sercan için "imzalar atıldı" gibi transferinin gerçekleşme oranının %100 olduğu bildiren bir ifade kullanmaları.

Galatasaray Sercan ile ilgileniyor, önümüzdeki günlerde Sercan'ı sarı-kırmızı forma içinde görebiliriz gibi bir ifade çok daha doğru olurdu.

Herkesin anlam veremediği caner ve ufuk basına sızıyorda sercan nasıl sızmıyo...ayrıca anlaşıldıysa imza atıldıysaa daha hala neyi bekliyor bu yönetim..bana göre senin savunduğun site kesin bir dille konuşarak hata yapmıştır...

Valla ben başından beri blogların ve sitelerin bu tarz açıklama yapmalarından hoşnut değildim,hem kendi itibarlarını zedeledikleri gibi hem de belki gerçekten gerçekleşecek transferleri zora sokabiliyolar.

Yani biz takip ediyorsak,diğer takımılarda galatasaray sitelerini ya da bloglarını takip edebiliyor...

Yahu kardeşim valla çılgınlık seviyesine geldi bu olay. GELMEYECEK SERCAN. Unutun yahu şu işi.

Daha 5.5 saat var arkadaşlar hiçbirşey bitmedi.

Ben Sercan'ı beklemiyorum.

Ne Sercan mış ya, Ufuk geldimi kesin olarak?

sercani bosverinde necati m.güven nolacak aceba

Kadromu süper ötesi zaten..Aglayacak degiliz..Benim merak ettim kapandi mi transfer sezonu kapanmadi mi?Hicbiryerde haber yok..Bu ne ya?Ne oldu simdi?

Son saat 24 mü?

sercan ve scout gs kaybetmek üzere

acırım acırım sercana acırım

harcanacak

Kesin bir dille Sercan Galatasaray'da imzalar atıldı derseler o zaman gelicek tepkilere de açık olmalılar.

Sercan transferinin açıklanmasını 1 haftadır gündüz-gece bekledik. Saat 4lere 5lere kadar pc başında oturduk. Daha önce kilitlenen Sercan v1 ve şuan açık olan Sercan V2 ile birlikte toplam 12.500-13.000 mesaj yazılmış Sercan için. Bunu da bilimeyiversinler denilecek kadar basit değil.

Bundan sonra ne olursa olsun kesin bir ifade ile imzalar atıldı dememelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Sercan Galatasaray'a yakın, aldığımız duyumlara göre görüşmeler devam ediyor vs. Sercan veya x futbolcu ile ilgilendiğimizi bize belirten bir dil kullanmaları hem bizim hem de onların açısından çok daha hayırlı....

O kadar saat otur diye sana scoutgs veya Burak Abi mi dedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt