Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Tam saat 11.59 da açıklarlar o zaman tam bomba olur.

Bence Transfer nöbetleri amacına ulaştı

Transfer dönemi sona erdi

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti.

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Arkadaşlar dikkatinizi çekerim dergimiz gecikti.. Buda şimdi gelecek oyuncuyu kapak yapıcakları anlamına gelebilir.

Arkadaşlar Moussa sizce olur mu ? (: Sercan olmuyormus bir forvet alınıcakmıs. Bu durumda ilgilenilen tek kişi Moussa kaldı. Ne diyiceksiniz bu duruma ?

bence ufuk, leo franco dan daha iyi bi kaleci leo kaskatı duruo uçmaya bile tenezzülü yok tarzı değil galiba zaten maç boyu bi top gelio onu da alıyo hiç hayır demiyo :)

Yapmayin..Leo iyi kalecidir..Ufuk´un Leo Franco´yu kesmesi imkansiz..Bosuna beklemeyin.2 sene sonra 1. kalecimiz olacak Ufuk. Yedigi gollerde hic hatasi olmadi Leo´nun..Ne yapsin adam?

Transfer falan olmaz arkadaşlar , kendinizi heveslendirmeyin boşuna.

dünkü maçı bir izle derim, 3 puanın kahramanlarındandı. ;)

dünkü maçı tamamını izledim canlı 90 dk izledim o kurtarış güzeldi ama onu da tutsun yaw takdir ettim bi yandan ama 6 sene a. madrid de kalecilik yapıp ta maç boyu bi top tutamıcaksa zaten ne işi var heralde bi kaç kurtarış yapıcak..

Ben Dergi kapağında yeni transferimizi bekliyorum . . :D

Yapmayin..Leo iyi kalecidir..Ufuk´un Leo Franco´yu kesmesi imkansiz..Bosuna beklemeyin.2 sene sonra 1. kalecimiz olacak Ufuk. Yedigi gollerde hic hatasi olmadi Leo´nun..Ne yapsin adam?

sen hiç leo'nun yan toplara çıktığını gördünmü...bakın görüceksiniz karşımıza dişli bi rakip çıktığında bu kaleci başımızı çok ağrıtıcak..ufuk nası bi kaleci bilmiyorum ama kumaşı iyiyse rijkaard formayı ona vericektir...tıpkı barca formasını rüştüden alıp valdes'e verdiği gibi...

Transfer bitse! transfer sezonu bitti diye haber çeker Galatasaray.org hala ümitliyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt