- 21 Eylül 2012
- 6.832
- 5.013
- 1.843
Asıl sizin beni baskı altına almanız faşistçe bir eylem. Neyseki gergin bir insan değilim.
Kağıt kebabı mı; tepsi kebabı mı?
"ki" ayrı olacak siz de böyle hatalar yapacaksanız işimiz var sayın MK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl sizin beni baskı altına almanız faşistçe bir eylem. Neyseki gergin bir insan değilim.
Kağıt kebabı mı; tepsi kebabı mı?
Trafik kazasında öldü soramam ne yazık ki.Bugünden bahsetmiyorum. Eskiden bahsediyorum. Hatta senin gibi dinozor abilerimizin çocukluğunda ülke daha çok yokluk yaşamıştır. Sizin tuzunuz kuru olabilir. M5 kullanan arkadaşınıza sorun belki yokluk yaşamıştır çocukken.
Yanında/içinde zeytinyağlı bol yeşillik veya harici zeytinyağlı garnitür/çoban falan olmazsa, hard kabız yapacak bir enteresanlık..
Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.
Bir ümmet dostu bile video atmamış.
Anlamakta güçlük çektim doğrusu, ama kesin sen haklısındır büyük üstat farkında olmadan bir yerde hata yaptık demek ki.Kabızlık konusunda bana yaptığın eleştiriyi kendin boşa çıkardın reyiz..
Bak gördünmü nasıl dürüyolar.. Aynı benim dediğim gibi, önce tavada yağ ve sebze ile soteliyolar, sonra da dürüme koyarken bol yeşillik ve sebze basıyolar içine.
Aslında bu yaptıkları nohutlu sıcak piyzdan farkı, içinde haşlanmış yumurtanın olmaması. Kuru fasulye ve haşlanmış yumurta ile yapılsa adı sıcak piyaz dürüm olacak kesinlikle...
O da bişey mi ? Evden nevale olarak yarım ekmeğin arasına kızarmış patates doldurup bide sıkı sıkı sararak paketleyeni biliyorum yaw.. Sadece patates yani başka yeşillik/tomat/soğan falan da yok...Üniversitede bir arkadaşım ekmek arası leblebi yerdi, şaka değil ha cidden yerdi. Yerken de büyük keyif alırdı.
Patso diyorlar ona.O da bişey mi ? Evden nevale olarak yarım ekmeğin arasına kızarmış patates doldurup bide sıkı sıkı sararak paketleyeni biliyorum yaw.. Sadece patates yani başka yeşillik/tomat/soğan falan da yok...
adının ne önemi var, tamamı karbonhidrat ve kızarmış yağ..Patso diyorlar ona.
Saçma sapan bir şey katılıyorum, ortaokulda veya ilkokulda ben de yerdim diye hatırlıyorum. Ketçap-mayonez ikilisi bir araya gelince çocuklarda cazibe yaratıyor nedense. Yetişkin bir insan neden yer fikrim yok ama.adının ne önemi var, tamamı karbonhidrat ve kızarmış yağ..
Beslenmede mühim olan; sebzenin, karbonhidrattan veya proteinden fazla olması..
yoo, yooo... bunda ketçap mayonez falan hiiiiç bişey ... 3/4 ekmeği yarmış, top gibi 1 kilo kızarmış patdes i arasına gömmüş, bide basa basa paketlemiş, olmuş ptataes tostu. .. Bide yerken ekmeğin kenarlarından patatesler firar ediyodu yaw..Saçma sapan bir şey katılıyorum, ortaokulda veya ilkokulda ben de yerdim diye hatırlıyorum. Ketçap-mayonez ikilisi bir araya gelince çocuklarda cazibe yaratıyor nedense. Yetişkin bir insan neden yer fikrim yok ama.

O da bişey mi ? Evden nevale olarak yarım ekmeğin arasına kızarmış patates doldurup bide sıkı sıkı sararak paketleyeni biliyorum yaw.. Sadece patates yani başka yeşillik/tomat/soğan falan da yok...
et derkenEt yok
Ben yok.

Dürüm dedin böyle olur:et derken![]()