# Nordin Amrabat

Cevap: Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

Seki Seki gelecek :)

"Amrabat is van ons!*" bir pankart yaptirsak :)

*Hollandaca: Amrabat bizim.

Amrabat'ın yaptığı da çok profesyonelce değil aslında.Bu transfer girişiminin bu kadar uzaması büyük hataydı.Satmıyorlarsa satmasınlar.Sözleşmesi bittiğinde ilgileniriz eğer bu kadar bize gelmek istiyorsa.

Kel nihat,hurma ve eboue,yi karanlık bir odaya kapatmalı :ka21:

bu saatten sonra ben amrabat olsam o takımda beni kimse oynatamaz....topuzla karıştırdılar heralde

Arkadaş insanın insandan midesi bulanır mı. Ben bu hurma dan tiksiniyorum artık.

Bizim yönetim de enteresan. Arkadaş Ronaldo olsa talip olmayın şu Kayserispor futbolsularına. Zaten hiçbirinden hayır görmüyoruz.

mafyamısın lan cakal

Sana okkalı bir şekilde giderdim ama değmez.Aslında inadına alacaksın Amrabat'ı.

Cevap: Amrabat Gemileri Yaktı !

Biri Fildisi takiminda oynuyor yani finale cikmasi muhtemelen ulkelerden birisi, oteki FAS'ta oynuyor yani ilk turu gecmeme ihtimalli olan bir ulke. Gecse bile finale kadar gidemezler. O yuzden sorun olmaz.

Ilk 11'e gelince, yedek kulubesinden sonra oyuna girebilir ki boylece cok ciddi bir kozumuz da olmus olur. Zamani gelir o yedek kalir zamani gelir Elmander Baros falan, sorun olmaz hocam.

iyi güzel yazmisinda.bize sabit kanat oyuncusu gerekiyor acilen .öyle yedekden sonra gircekmis baros elmander cikarmis ...olmaz ki.ancak söyle olur .tek forvete dönmemiz lazim ki cift forvet systemi bir kere cut diye oturdu.elmander veye baros ikilisini bozmak istemem acikcasi.forvet icin alinacaksa tamam o yine baska konu :)olcan adin gelecek herhalde büyük ihtmale oda takima alisa bilirse sorun yasamayiz .fas milli takimi bu arada grupplardan cogu kez cikan bir takim aslinda.

Gelmese bile, Hurma'ya güzel bir kapak, kendi oyuncularindan.

Hurma ibnesi aliyor adamlari, 500.000'e , alti ay sonra 10 Milyon istiyor, ne bu mantik.

Nefret ediyorum Kayseri'den ve yönetiminden.

en fazla bir iki milyoncuk eder ben başkan olsam yeminle bedava alırdım amrabatı:evilsmile::evilsmile:

Ambarat'ta gözüm yok, Hurma'ya kapak olsun yeter.

Amrabat Önemli Açıklamalarda Bulundu

f0186amrabat4.jpg

Kayserispor’un ısrarla satmak istemediği yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım

Umarım sonun Ali Turan gibi olmaz...

Cevap: Türkiye'de Sadece Galatasaray'da Oynarım

Eger Kayseri Amrabat'ı satmazsa ne kendilerine bir faydası olur ne de Amrabat'a.Adamı hadi oynatmadılar kadro dışı bıraktılar diyelim,parasını tıkır tıkır almaya devam edecek yine.Şunu asla unutmamak gerekir,futbolcu asla köle degildir ve birinin bunu Kayseri'ye hatırlatması lazım.

Başka gazete yazsa inanırım da Hürriyet işte. İyice kızıştırmak için de haber yapıyor olabilirler.

Bu adamın gelebileceğine dair az bir umudum var gerçekleşmesini çok isterim.

Geri
Üst Alt