# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

Kayseri başkanında bu inat olduktan sonra zarar eder gene satmaz.Ama bence bu iş birazda gurur meselesi oldu.

eski takıntılarımızdan vazgeçelim artık keitayı bende çok severdim halada görmek isterim takımda ama vazgeçmek lazım geldi geçti yönetim hatası yüzünden kaybettik kapatalım artık bu sayfayı

hiç ama hiç istemiyorum 1 kere bile pası düşünmeyen bencil bir oyuncu.

küçük takımın büyük oyuncusu olur ancak. psv aptal değildi sonucta kayseriye bırakırken bir bildikleri vardı ve biz psv den dha büyük takımız ;)

Degerli renktaşlar bence Amrabat Cimboma katki olmaz. Çünkü PSV'de bile iyi oynamadi ve pek istekli degil. Onun yerine Merthana şans verelim

hiç ama hiç istemiyorum 1 kere bile pası düşünmeyen bencil bir oyuncu.

küçük takımın büyük oyuncusu olur ancak. psv aptal değildi sonucta kayseriye bırakırken bir bildikleri vardı ve biz psv den dha büyük takımız ;)

Aynı şeyleri geçen sene Emenike için de söylüyor muydun?

Aynı şeyleri geçen sene Emenike için de söylüyor muydun?

Hayir söylemiyordum. Hem ikisi ayni örnek mi? Emenike Psv de mi oynadi? Amrabat bizde seyircinin yuhlayacaği bir oyuncu olur. Bir kez olsun pasi düşünmeyen bir adam. Mehmet topuz kayseride Amrabatin oynadiğinin iki katini oynuyordu fb de bi halt edemiyor. Emenikeye gelince Emenike bence dünyanin en iyi santraforlarindan birisi olacak. Drogbanin hizlisi diyebilirim. 20 milyon euro bile olsa alsak süper olur hem kapak hem ayiboğan santrafor :)

Ne yapsın Amrabat mecbur oynamaya.Satmadı Şerefsizler.

Geri
Üst Alt