Nowitzki: "Galatasaray'dan Teklif Aldım, Düşünüyorum"

Cevap: Nowitzki: "Galatasaray'dan Teklif Aldım, Düşünüyorum"

nowitzki isminin bile bizim icin transfer dedikodularında gecmesi bile şuan ağlayacam sevincten neredeyse. ne günlere geldik bee varmı ötesi ya

Kobe Beşiktaş'a, Nowitzki Galatasaray'a, Fenerbahçe'de Bank Asya'ya.

Toplu kuş ölümleri. :asd: :lol:

Türkiye'de basket çok amatör efes ve fener dısında mantıklı hakeden takım yok, bu sene biraz biz atak yaptık. Ligin gerisi çöp. 2-3 aylık transferler çok sacma geliyor. Olayın ciddiyetine çok ters. Besiktas d.williams'ı aldı hadi kobe'ydi alsın ama takımda baska basketçi yok yok derken somut adam bile yok kötülemek amacıyla degil. Böyle bir takım kurma modelimi var. Futbolda o zaman biz bütün takımı gönderilim tek messi'yi alalım tek başına oynasın böyle birsey. Ve bu adamlar kesin ve kesin aralık ayına kadar ayrılcaklar, nba'nin baslamaması gibi birsey söz konusu olamaz. Milyon eurolarca hattı milyar euro'ya bile ulasan bir kayıbı kimse göze alamaz. En son 99 yılında böyle bir olay olmustu, ve o zaman ki durum bugünden daha beterdi ve yinede nba basladı. Suan yapılan acıklamalar iki tarafında sadece birbirine fiyat konusunda tehditleri elbet ortada anlasılcak.

Nowitzki icinde gecenlerde yabancı bir portal'da Çin ile görüsmeleri oldugunu okumustum.

Yok artık Lebron James :)

Bild'de çıkan haberde kastedilen takım Beşiktaş'tı.Ayrıca eğer Avrupa'ya dönecekse Bayern'de oynayacağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yinede Nowitzk'nin transfer ihtimalini konuşmak bile ilginç geliyor ...

Sadece Euroleague elemeleri için mantıklı bir hamle olur.

Ölürüm lan.

Bana böyle şakalar yapmayın. Kalp krizi geçiririm.

Buradan Abdi İpekçi'ye kadar çıplak koşarım.

Bu güne kadar milli takımında ne yapmış?

Oyuncu felan değil ya

Saldır Galataasaray

başkana klube mail bombalayalım gerekirse gidip görüşelim üstüne düşsünler bu transferi gercekleştirsinler gsstoredeki tüm ürünlerden ikişer cift alırım

Kolpa gibi geldi bana. Biraz mantıklı düşünürsek kendisine reddedilemeyecek bir teklif yapılan oyuncu daha neyi, niye düşünsün.

Gelmesin. Otomatikman takımın lideri olacak ve takım farkında olmadan üstüne kurulacak NBA'e ger dönünce system failure

Hangi besteyle tribunlere cagiracagiz?

takıma uyum saglar severim kendilerini ama mantıklı degil bu belirsiz lokavt döneminde.. kısa vadeli düşüncek günü kurtarcak bir ekipte yok başta

Gelmesin. Otomatikman takımın lideri olacak ve takım farkında olmadan üstüne kurulacak NBA'e ger dönünce system failure

İşte tüm bu lokavttan oyuncu almamanın mantığı bu.Bende böyle düşünüyorum aslında ama işte Nowitzki yada başka bir süperstarı takımda görmek önemli ama ya sonra...

Aslında işin ilginç yanı bu kısa süreli transfer bizi Euroleague'e taşısa oda bizim için yeterli ve karşılığı alınmış bir hamle olabilir.Zaten kurulan takımın amacı bir şekilde Euroleague'de oynamak üzerine.Tek makul olabilecek tarafı bu.

Abov nowitzki. Tek ayağını kaldırıp geriye yatarak şut atarken ayağından yakalayıp öperim valla.

Geri
Üst Alt