NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Fatih Terim -Tugay,Tugay-Hakan,Hagi-Hakan,Hagi-Tugay seçeneklerinden hiç birine hayır demem.

Umarım Fatih Terim tam ve tek yetkili olarak gelir.. Hagi'nin ne yapcağı belli olmaz, biraz kumar gibi. Ama Hakan Şükür kesinlikle kapıdan içeri girmemeli..

Fatih Terim'in ne yapacağı belli mi ?

Değil tabi ama bence şu andaki en mantıklı isim Fatih Terim, başarılı olsun veya olmasın devam edilmeli. Kaç tane teknik direktör denedik olmuyor da olmuyor. Ferguson nasıl senelerdir Manu'daysa Fatih Terim de senelerce kalsın başımızda, bir daha da tartışılmasın bu konu. Türk futbol tarihinin 1 numarası, gelsin ve kalsın artık. Bize yakışmıyor sürekli değişiklik, fenerden beter olduk

seninle polemiğe girmek istemiyorum zır cahilsin çünkü ben ne diyorum sen ne diyorsun artık kapatın şu konuyu

kardesim GS da her hangi bir yabanci futbolcunun evangelist bir hareketi olsa buradan cikip bir insan bu adami dislarmi hakaret edermi

siz neden yapiyorsunuz bunu

ne komik insanlarsiniz yahu

Adaylarin arasinda en tecrübelisi ve en kariyerlisi. Fatih Terim´i getirmek riskse eger, Hagi 2 kat risktir ona bakarsaniz. Ama maalesef Fatih Terim teklifi kabul etmez. O yüzden Hagi´ye yogunlasabiliriz.

Buna göre Adnan Sezgin yolcu demek peki o zaman sezon öncesi Haldun Üstünel'i niye harcadiniz ??

It's the fıdbal, that's the fıdbal.

Bence doğru karar Hagi'dir.

Ayiptir ya. Yeter artik Fatih Terim´le alay ettiginiz. Adam en azindan diger kirolara nazaran yabanci dil ögrenmeye hevesli. Öyle ya da böyle. Ögrenmek istiyor en azindan.

It's the fıdbal, that's the fıdbal.

Bence doğru karar Hagi'dir.

ingilizce bilmedigini bile kabullenemeyecek bir psikozda insan istemiyorum ben takimimda

kavga gurultu istemiyorum

sakin sistemi olan ornek bir klup ve takim istiyorum

hakeme saldiran saldirtan insanlar istemiyorum

Ayiptir ya. Yeter artik Fatih Terim´le alay ettiginiz. Adam en azindan diger kirolara nazaran yabanci dil ögrenmeye hevesli. Öyle ya da böyle. Ögrenmek istiyor en azindan.

ogrenmemis olsak inancaz bu soylediginie

bunun adi ogrenmeye calismak degildir

bilmedigini kabul edemeyecek kadar bulutlarda dolasmaktir

ingilizce bilmedigini bile kabullenemeyecek bir psikozda insan istemiyorum ben takimimda

kavga gurultu istemiyorum

sakin sistemi olan ornek bir klup ve takim istiyorum

hakeme saldiran saldirtan insanlar istemiyorum

Bana Ingilizce bilen bir tane Türk Teknik Direktör söyle. Hemen söyle Serdar. Fatih Terim en azindan Italyanca´yi iyi, Ingilizce´yi de cat pat konusuyor iste. Ya digerleri?

Fatih Terim'i Seyrantepe'de Galatasaray'ın başında görünce heyecanlanmayacak, kalbi çarpmayacak kimseyi tanımıyorum. Buna fenerliler de dahil. Ancak Hakan Şükür'ü orada görmek bazı kişilerce hoş karılanacakken çoğu kişinin de sinirini bozacak. Hakan için iyi veya kötü demiyorum, herkesin fikri kendine ama ne derseniz deyin Hakan Şükür'ü bu kulübe sokmak camiayı-taraftarı bölmek demektir. Bir sonraki kongrede de güle güle demektir Galatasaray'a bu yönetim için.

Hagi bizler için çok değerli bir isim.Bu dönemde takıma gelmesini istemezdim ama bu iş bitti gibi.Sezon başı yada sezon sonu gelseydi daha iyi olurdu.

Adaylarin arasinda en tecrübelisi ve en kariyerlisi. Fatih Terim´i getirmek riskse eger, Hagi 2 kat risktir ona bakarsaniz. Ama maalesef Fatih Terim teklifi kabul etmez. O yüzden Hagi´ye yogunlasabiliriz.

Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ?Bana göre F.Terim daha büyük risktir bkz.2.Fatih Terim dönemi

Değil tabi ama bence şu andaki en mantıklı isim Fatih Terim, başarılı olsun veya olmasın devam edilmeli. Kaç tane teknik direktör denedik olmuyor da olmuyor. Ferguson nasıl senelerdir Manu'daysa Fatih Terim de senelerce kalsın başımızda, bir daha da tartışılmasın bu konu. Türk futbol tarihinin 1 numarası, gelsin ve kalsın artık. Bize yakışmıyor sürekli değişiklik, fenerden beter olduk

1.si F.Terim'e ikinci bir şans verildi bırakıp gitmesine rağmen.Hemde Lucescu gibi bizi zirveye taşıyan bi hocayı rakibimize vererek.Sonra noldu? Şutladığımız adam ezeli rakibimizi şampiyon yaptı.F.Terim ne yaptı bize bir enkaz bıraktı.2000'de bırakıp gitmeseydi bizim Ferguson'umuz olabilirdi ama bu yolu o seçti.

2.si bu dediklerin Hagi-F.Terim kıyasında Terim'i ön plana çıkarmıyor.Tam tersi F.Terim'in enkazını devralıp belli şeyleri başarmış Hagi var

Bana Ingilizce bilen bir tane Türk Teknik Direktör söyle. Hemen söyle Burak. Fatih Terim en azindan Italyanca´yi iyi, Ingilizce´yi de cat pat konusuyor iste. Ya digerleri?

zaten bu nedenle saygim var digerlerine

hala olayi anlayamamissin Onur renkdas

Adim Serdar bu arada, biraz garip soyadim ama olsun:) ilk sen degilsin Burak diyen:)

bir insan kendini bile bile rezil etmez boyle bir ton insanin izledigi bir basin toplantisinda

hala goremiyormusunuz bu adamin kendini begenmisligini egosunu vesaire

teknik direktorluk basarisi beni hic mi hic ilgilendirmiyor

beni iftahar edecegim klubum ilgilendiriyor

basarilar gelir gecer asaletin bize yeter

Şu kro lafınıda Hıncal çıkarttı he.Sorsan kro ne bilmezler.Fatih Terim'in tarzı bu.Biz çok farklı bir milletiz insanlara giyiminden ,kuşamından ,konuşmasından,şeklinden şemalinden not veririz.He bide dini yaşayışından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt