NTV Spor Programları

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

Rıdvan Rijkaard'ı övdü bugün.Çok skor yorumcuları bunlar ya!

Elano'nun taktığı kapakları nerene istersin Sergen.

Elano Sergene iyi kapak yaptı ama))) Daha 2 gün önce Elanoyla dalga geçiyordu Ezik..

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

Mehmet Demirkol FB'li olsada Galatasaray'ı küçümser yada kötümseyecek yorumlarına pek şahit olmadım . Yorumlarının çoğuna olmasada yarısına katılırım çoğu kez. Beğenerek izliyoruz ailecek :D

Mehmet Demirkol bizleri uyutarak küçümsüyor ve futbl bilgisi tamamen kıt. En basiti Ercan Taner'le bi Hayrettin haberi vardı Angut angut gülüyordu Hayrettin diyince sen geliyorsun aklıma Ercan Taner çok talihsiz goldü ama gülünecek bir şey yok diyor o hala gülüyor Allahsız.

bu mehmet demirkol medyadaki sessiz şeytanların önde gideni.tarafsız gibi görünerek sözlerinin aralarında laf çakmaya çalışıyor

Penaltı pozisyonunu değerlendirirken gene renklerini belli ettiler. O pozisyona penaltı demek bu kadar mı zor? Ağızlarından penaltı lafı çıkmayacaktı ki son anda Rıdvan kısık sesle penaltı diyebildi. Güntekin ise ağzını bile açmadı o pozisyon gösterilirken.

Gene de biraz ilerleme var. Rıdvan Elano`nun yıldız futbolcu olduğunu kabul etti.

3 oldu bu. Bu ridvacik ne zaman berabere kalsak cok begeniyor bizi ya ilginc. Komedi niyetine izlicez artik

Dün Sergen'in iddaa tahminlerinde Everton - Man U maçına 1 yazılmıştı.Israrla yok efendim ben 2 dedim ded onu değiştirin dedi.Maçı 3-1 Everton kazandı :) Zaten bu Sergen'in iddaa tahminleri hiç tutmuyor At Yarışı tahmini yapsa daha iyi :)

sende sergenin dediğinin tersine oyna:D

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

süper bir program

ayrıca yanlış bilmiyorsam sadece blog yazarlarını davet ediyorlar

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

Çok seviyeli,futbolu bilen ,ahlaklı insanlardan oluşan ve futbolun güzel ve mizahi yanlarının ön plana çıkaran fevkalede program..

Dün Sergen'in iddaa tahminlerinde Everton - Man U maçına 1 yazılmıştı.Israrla yok efendim ben 2 dedim ded onu değiştirin dedi.Maçı 3-1 Everton kazandı :) Zaten bu Sergen'in iddaa tahminleri hiç tutmuyor At Yarışı tahmini yapsa daha iyi :)

Ben zaten inanmıyorum onların yaptığına o kuponları Mustafa Doğan gene koymuştu Barça'yı 1.05 den insan utanır ya onu oraya yazmaya :D

10 Numara ve Kırmızı Çizgi Programları

Kırmızı Çizgi'yi biliyoruz da bu 10 nurama ne iş :D tam da adamları hormonlu, futbol bilgisinden yoksun demirkol, bir emekli hakem ve Ercan Taner :)

Bu saçmalıkları izleyenler yorum yazabilir :D

Cevap: 10 Numara ve Kırmızı Çizgi Programları

Kırmızı Çizgi tam bir saçmalık.

Cevap: 10 Numara ve Kırmızı Çizgi Programları

Sergen falan tamam da Mehmet Demirkol'a futboldan anlamıyor demek haksızlık olur.Aklı başında olan nadir adamlardan biridir.

Geri
Üst Alt