NTV Spor Programları

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

Demirkol iyidir iyidir.

Ama maç toplantısı ne öyle ya acaip bi şekilde körler sağırlar birbirini ağırlar durumları var. Bu sabah tekrarına denk gelinc biraz izledim de ne bu Galatasaray korkusu anlamadım. Mutafa Doğan bizim transferleri yorumluyo, Giovanni Dos Santos 2 senedir futbol oynamamış, iyi olsa Tottenham 6milyon euro harcadığı adamı 6ay sonra kiralar mı, 6 milyon euro ya almışlar sonuçta klup tarihinin önemli transferlerinden biri bıdı bıdı saçmaladı. Sona konu Neill'e gelince, Neill hakkında konuşmak için daha erken dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :D

İyi program Spor Servisi,ama Maç Toplantısı Mustafa Doğan'ın olduğu bir program ne kadar iyi olabilir ki(adam iddia da sürpri oynadım diyor,10 maç oranı 8.5 zuhaha)

G.Anetp-BJK maçına 2 oynamıştır. Oranı 1.25 olsa da, BJK'nin kazanması süprüüüüz olurdu sonuçta :D

not defteri var ntv sporda çok güzel konulara bakışları var severim ben.

Ntv bünyesinde prime time dedikleri zamanlarda futbol vizyonu ve görüşü çok sığ isimler yorum yapıyor. Madem kaliteniz var seviliyorsunuz kanal olarak bari içini kaliteli isimlerle doldurun.

Bunlar futbol yorumcusuysa;

Mustafa Doğan

Rıdvan Dilmen

Sergen Yalçın

Hıncal Uluç

Bunlar nedir?

Mert Aydın

Güntekin Onay

Mehmet Demirkol

Onları geçtim M.Demirkol nedir arkadaş. Yorum yapmıyor ki:S

Klişe laflar ve ters perspektif dışında bir artısı yok o adamın. Yok arkadaş adam gibi yorumcu geldiği gün dişimi kırcam. Bizi övenlerde kötü bunlarda.

Sergen Yalçın 'ın derbi yorumu :

''Son maçlarda Beşiktaş 'ın kötü durumda olması yada cimbomun iyiye gitmesi pek önemli değil.Bu bir derbi.Herşey olabilir.Beşiktaş 'ın mutlak kazanması gereken bir maç.GS santraforsuz gol atabileceğini sanmıyorum.Arda yine iki stoper arasında ezilir.Elano-Topal-Sarp defansif adamlar ileriye top taşıyamazlar.İbrahim Üzülmez agresif bir oyuncu.Keita 'yı çok zorlayacaktır.Zaten Keita tecrübesiz bir oyuncu.Kart yemeye çok müsait.

Şerefsize bakın resmen İbrahim 'in kasaplık yapmasını istiyor. :mad:

Efe Uysal ''Galatasaray kaybetmez.'' diyince bir de karşı çıkıyor.Sanane davul :mad:

Yenilsen de Yensen de Programı

Pazartesi ve Cumartesi günleri NTV Spor'da...

NTV Spor futbola farklı bir açıdan bakıyor, taraftarın sesine kulak veriyor... Tribünlerin sorunlarını taraftarın ağzından ekrana getiriyor. "Yenilsen de Yensen de”" Pazartesi 20:30, Cumartesi 12:10'da NTV Spor'da.

Dün M.Doğan 8 maç yazmış iddaadan hepsinin oranları 1.05-1.25 arasında :asd:

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

Biraz önce izliyodum,bitti.Yeni kişiler arıyorlarmış,bize mail atın diyorlar,uyandırim sizleri.

Ntvspor'un tek objektif programı bana göre.

Bloglardan buluyorlar bu kişileri.

Ben gitmek için birşeyler yapacağım.

En kaliteli TV programı.

Dandik programlardan birisi daha. İzleyip vakit kaybetmeyin. Sonra burada aptal aptal şeyler yazıyorsunuz.

İstanbul'da otursam katılma olasılığımın çok yüksek olduğu programdı.

Dandik programlardan birisi daha. İzleyip vakit kaybetmeyin. Sonra burada aptal aptal şeyler yazıyorsunuz.

Hiç izledinmi? Bu programdaki Galatasaray'lı kişiler GSTV'de "Yalnız Futbol" isimli harika bilgiler içeren programı sunuyorlar. Eleştirmek için yanlış adresi seçmişsin bence. :)

Dandik demeden önce bir izleyin bence. Kesinlikle çok kaliteli bir program. Herşeyden önce özgün bir içeriği var ve her renkten insanın katılması ile olgunluğun birleştiği bir program Yenilsen de Yensen de. Özellikle Eray Sözen gibi adamların orada olması çok iyi. Zaten Gstv'de de Yalnız Futbol programında Melih Şabanoğlu ile birlikte program yapıyorlar.

Ben de beğeniyorum. NTVSpor'un en iyi programlarından birisi kesinlikle.

Geri
Üst Alt