NTV Spor Programları

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

Eski formatı daha güzeldi bence.Galatasaray'lı blog yazarları Pazartesi günü oluyordu ama sadece Galatasaray'lılar oluyordu.Şimdi de güzel ama ortaya karışık oluyor biraz.

harika bir program.

ayrıca, her takım taraftarı, olaya objektif bakıyor.

hem objektif, hemde komik, zevkli bir program.

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

BU NTV SPOR anlamıyorum nasıl bı tarafsızlık bu sergen:Beşiktaşlı ,M.Dogan:Gs düşmanı Hıncal desen evlere şenlik,Rıdvan konusşmaya gerek yok.Yav bir kanlaın hepsimi Galatasaray düşmanı olur..Koy tamburacıyı falan dimi Güya maç toplantısı!!!;Bukadar taraflı yorum yapılırmı Allh askına.....

Sergen Yalçın 'ın derbi yorumu :

''Son maçlarda Beşiktaş 'ın kötü durumda olması yada cimbomun iyiye gitmesi pek önemli değil.Bu bir derbi.Herşey olabilir.Beşiktaş 'ın mutlak kazanması gereken bir maç.GS santraforsuz gol atabileceğini sanmıyorum.Arda yine iki stoper arasında ezilir.Elano-Topal-Sarp defansif adamlar ileriye top taşıyamazlar.İbrahim Üzülmez agresif bir oyuncu.Keita 'yı çok zorlayacaktır.Zaten Keita tecrübesiz bir oyuncu.Kart yemeye çok müsait.

Şerefsize bakın resmen İbrahim 'in kasaplık yapmasını istiyor. :mad:

Efe Uysal ''Galatasaray kaybetmez.'' diyince bir de karşı çıkıyor.Sanane davul :mad:

Atletico'ya attıysak Beşiktaş'a da atarız Sergen efendi. Ayrıca aklından çıkarma Jo da bu maçta forma giyebilecek durumda. :rolleyes:

Dün Sergen'in iddaa tahminlerinde Everton - Man U maçına 1 yazılmıştı.Israrla yok efendim ben 2 dedim ded onu değiştirin dedi.Maçı 3-1 Everton kazandı :) Zaten bu Sergen'in iddaa tahminleri hiç tutmuyor At Yarışı tahmini yapsa daha iyi :)

Hiç izledinmi? Bu programdaki Galatasaray'lı kişiler GSTV'de "Yalnız Futbol" isimli harika bilgiler içeren programı sunuyorlar. Eleştirmek için yanlış adresi seçmişsin bence. :)

GS TV'den kişiler var diye Allahsal bir program mı oluyor ? Kaldı ki ben onlara bir şey mi dedim ? Program her şeyiyle dandik. Sen izle,takip et, tap, dua et vs... naparsan yap.

Mustafa Doğan futboldan 1 gram anlamaz

Anlıyorsa kendimi asarım diyecem ama bu ölçülebilen birşey degil :o Süzme Futbol Cahili.

Sergen biraz anlıyor ama kasıtlı yorumlar yapıyor kendini gündemde tutmak için

Sergen Yalçın 'ın derbi yorumu :

''Son maçlarda Beşiktaş 'ın kötü durumda olması yada cimbomun iyiye gitmesi pek önemli değil.Bu bir derbi.Herşey olabilir.Beşiktaş 'ın mutlak kazanması gereken bir maç.GS santraforsuz gol atabileceğini sanmıyorum.Arda yine iki stoper arasında ezilir.Elano-Topal-Sarp defansif adamlar ileriye top taşıyamazlar.İbrahim Üzülmez agresif bir oyuncu.Keita 'yı çok zorlayacaktır.Zaten Keita tecrübesiz bir oyuncu.Kart yemeye çok müsait.

Şerefsize bakın resmen İbrahim 'in kasaplık yapmasını istiyor. :mad:

Efe Uysal ''Galatasaray kaybetmez.'' diyince bir de karşı çıkıyor.Sanane davul :mad:

vallah keita açımaz bir dirsekte ona atar...

Sadece takıma özel programlara devam etseler,bizim forumdan 2-3 kişi mutlaka katılırdı ve gayet güzel olurdu.

Güzel program da oradaki çocuklar biraz tuhaf.Ben "hani" kelimesinin güzelim Türkçe'mizde bu kadar kullanıldığını bilmezdim.Hele ki Beşiktaşlı eli ayağı durmayan bir arkadaş var,izlerken insan gülüyor ister istemez:)

"Hani böyle oluyor ya,hani şöyle olmuştu ya,şöyle olabilirdi ya hani,hani,hani,hani..."

Bi sus la:D

Spor Servisi Derbi Özel var bugün. İzlenmeli mutlaka.. 1 yada 1 buçukta.

Biraz önce Mehmet Demirkol Baros'un sakatlığını giydiği ayakkabıya bağladı ...

Ben M.Demirkol'u severim. Biraz negatiftir ama tarafsız olduğunu düşünüyorum.. 100 de 100 futboldan nefret ediyorum. İşte bunlar hakkaten taraflı. Ama spor servisini severim.

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

rıdvan garip bi adam uzun zamandır duydugum en iyi yorumlamaları yapıyor şuan güntekinle alala :)

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

Nesi iyi ya Leo nun pozisyonuna gol diyebilmek için elinden geleni yapıyor.

Geri
Üst Alt