NTV Spor Programları

Cevap: 100% Futbol ve Not Defteri Programları

nerenle güleyim bu rido ya febes cakma barca imis

fener olsa olsa barcelonanın yandan yemişi olur.

Not Defterinde ,

Bjk'nın efsaneleri dediler bir program yaptılar ondan sonra Fb'nın efsaneleri dediler birde öyle program yaptılar ama nedense Galatasaray'dan üç oyuncu çıkartıp program yapamadılar :rolleyes:

Yoksa yaptılarda benmi kaçırdım ??

Not Defterinde ,

Bjk'nın efsaneleri dediler bir program yaptılar ondan sonra Fb'nın efsaneleri dediler birde öyle program yaptılar ama nedense Galatasaray'dan üç oyuncu çıkartıp program yapamadılar :rolleyes:

Yoksa yaptılarda benmi kaçırdım ??

yapsalar çağırcakları 3 adam belli hakan ünsal hakan şükür hasan şaş nerde g.saray a sallayan adam var onları koyarlar

Fener'in Barcelona olduğu gün herhalde Galatasaray başka bir Galaksinin takımı olur:)

Ntv spor açın. G.Onay ve kankileri maçımızı değerlendiriyorlar.

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

Bu Güntekin'in herşeyi biliyorum havası,beni hasta etmeye yetiyor.

Galatasaray formsuz olduğu için, defansif oyunu benimsemeli diyorlar.

Bence bu şekilde gol yer geliriz.

Bizi son maçlara göre değerlendirenler,Atletico Madrid'in bir maç iyi,bir maç kötü oynadıklarını unutmuşa benziyorlar :)

bu akşam ntv sporda sergen, m. doğan ve ersin atletico madridin neden kötü oynadığını tartıştılar resmen bunu yaptı adamlar

Sergen,Mustafa ve Ersin,yakında ekranlarda ağlarsanız şaşırmayacağıma emin olun.Bu kadar reklam kokan yorumlar görmedim.Sergen efendi haftasonu mendilini al da,öyle git stüdyo'ya

Sergen Efendi ve Mustafa Atkuyruk akşam Galatasarayın iyi oynadığından değil A Madridin kötü oynadığından böyle sonuç olduğu hikayesini okumaya başladılar.. Suratlar 5 karış.. yok Leo Franco nun kurtardığı toplar hep üzerine gitmişmiş.. yok Keita olmasaymış Galatasaray kaleye gidemezmişmiş.. bu kadar renk belli edilmezki..

Bende izledim o programı hiç bilmeyen bir adama izletsen adam Atl.Madrid'i TÜRK takımı Galatasaray'ı İspanyol takımı zanneder.

Fener'in 2-1'lik mağlubiyetini yüceltip Galatasaray'ı rezil duruma düşürdüler. Civcivler topluluğu. :mad:

adamların önünde 1 kutuda mendil olsa iyi olacaktı bi ağlamadıkları kaldı.ersin düzen hasta fenerli zaten anladıkta yanındaki alman kerestesiyle ganyancıya ne oluyoki

bir maçı hiç seyretmesem güntekin le rıdvan ın yüzüne bakıp anlayabilirim skoru biz yenildik mi yüzlerinde güller açıyor adamların fener yenildimi nerdeyse ağlayacaklar

gören de sanacak biz ispanyol takimiyiz adamlar dun A.madird nasil yenemedigi tartisti ya

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

Dün 2 Beşiktaşlı bir araya gelip yorum yapınca Galatasaray'ın kazanma ihtimali maximum %10 olarak çıktı. :)

Bu saçmalığı izleyen var mı ? Gülmek istiyorsanız izleyin, mağrifetmiş diye değil.

Fizik olarak iyi,iyi alan daraltan takım.

Orda Galatasaray 2yi yese çevirmesi zor olurdu.

Biraz kendini geliştir Sergen.

Geri
Üst Alt