NTV Spor Programları

Cevap: 100% Futbol ve Not Defteri Programları

Güntekin'in tipi kaymış yalnız :)

Ben o adama çok gülüyorum ya. Komik bir insan. Futbol bildiği sanıyor, bunu da kanıtlamak için inanılmaz çaba harcıyor.

Mesela dün Bjk maçı sonrası Rıdvan yorum yaparken şöyle birşey söyledi;

- Mustafa Denizli eğer Ekrem yerine sağ kanatta Ekrem'i oynatsaydı o goller yenmezdi. Gollerde Ekrem'in hataları var. Ferrari'nin hazır olduğu söyleniyordu, oynatmaması hata bence, diyimi hocam?:)

Sonra maçın özetinde maçı o anlattığı için habire şu ifadeyi kullandı. Önce ilk golde sonra Julio'nun altı pastan kaçırdığında ve daha birçok pozisyonda.

-Ekrem'in hatası golü getirdi.

-Yine Ekrem'in hatası.

-Yine Ekrem'in hatası....

Adam kendi dediğini ispatlamaya çalışıyor. Rıdvan da onaylamadı zaten o sorusunu.:D Adam nasıl geçiştirsem diye uğraştı. Bu her hafta böyle maalesef.:D

adam Daumu eleştiriyor gene !!

Rıdvan: Fenerbahçe, çakma Barcelona

Ridvan Bugün ntv de böyle bir cümle kurdu, ya ridvan bunadi gerci daha genc sayilir ya da bir insan ancak bu kadar fanatik olur.Fenerbahce Cakma Barcelonaysa, Galatasaray ne?

Cevap: Rıdvan: Fenerbahçe, çakma Barcelona

Ridvan Bugün ntv de böyle bir cümle kurdu, ya ridvan bunadi gerci daha genc sayilir ya da bir insan ancak bu kadar fanatik olur.Fenerbahce Cakma Barcelonaysa, Galatasaray ne?

gayet mantıklı Barca benzetmesi maçın sadece özetini izleyerek anlaşılabiliyor..

bu kadar fanatik olup herşeye itiraz etmeye gerek yok..

İlk yarıda koşmaya bile niyeti olmayan Manisaya karşı iki üç pas yaptılar diye Küçük Barcelona oldular. Olsunlar bakalım :o

Barca ile feneri ciddi ciddi kiyaslayan manyaktir hatta geri zekalidir

neden olmasın..

konuşmak için beyninin yardımını aldığı sürece sorun yok benim açımdan..

benim gibi düşünmüyorsa, o öyle olmaz kanımca derim..

neden olmasın..

konuşmak için beyninin yardımını aldığı sürece sorun yok benim açımdan..

benim gibi düşünmüyorsa, o öyle olmaz kanımca derim..

Bence sen yarin git bi doktora görün durumun cok ciddi bence

Ruhsal sorun olabilir ;)

Fenerin ikinci yari oynadigi maclara bakin:

Denizli

Sivas

Diyar

Manisa

Yani su an kümede kalmak icin mücadele eden 4 takim

Kaybedilen puan sayisi 4

Baya memnun edici skorlar cikti kanimca.

Bizim oynadigimiz takimlar ise

Antep

Denizli

Kayseri

Ankara

Katılmıyorum kesinlikle. Ne Barça gibi tek ve uzun paslar yaptılar ne de kanat bindirmeleri. Herkes dikkatli izlesin yana ver-al paslar ve Semih'e şişirilen paslar vadı ki bunları bugün Denizli'de KAyseri'ye yaptı hatta Trabzon son 5 haftadır yapıyor :)

Komik olmayın, Barça gibi oynadık demek o adamlara hakarettir. Manisa kendi yarı sahasında kabul etti oyunu 2.golden açılsaydılar 3 bile atarlardı çünkü gayet pozisyona girdiler.

Kısacası : Fakir avuntusu bunlar.

Rıdvan delikanlıysa biz kaybettiğimizde rakip mücadele etti direndi, kendi kaybettiklerinde Barça gibi oynadık ama şanssızdık demesin. Şans biraz daha Manisa'da olsa kaçanları atsalar ikinci yarı çok net pozisyonları vardı. Senin Bilican bildiğin kazma ayrıca kasap bunları söyle canımı ye Rıdvan. Isaac gibi ağır adam yürüyerek çalımladı senin defansını geçen haftada Tazemeta :) Bursa maçını işin içine katmıyorum Bursa Barça gibi oynadı deseydi ya hani :)

Geri
Üst Alt