NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Rıdvan cakalı ikna etmis sonunda

Fenerintvspor olmadı kaptan

Asıl orası olur. Laf sokmaya kalkarlarsa haddini bildirir Arda. Sahipsiz bırakmaz Galatasaray'ı.

Arda akilli cocuk.kimn ne oldugunu bizden iyi biliyor.altda kalmaz verir cevablarini.

ardaya belki açık açık olmasa da git mesajını verecek. izleyin görün

yarın büyük gün. Gündüz Aysal başkan. Akşam Arda Kaptan. :D

Hayri Kozak reis bağlandı neden Aysal'a katılmadığını açıkladı. Bu açıklamadan sonra Aysal yönetimine de pek bir inancım kalmadı.

hayri kozak tam reis gibi konuştu..aysal burda yokken yönetimden üç kişi dahi bir araya gelemediklerini ve bu nedenle bu yönetime inancı kalmadıgını,ayrıca aysalın listesini beğenmediğini acıkladı..

Hayri Kozak, Ünal Aysal'ın listesinin yeterli olmadığını söyledi.

bir sürü kişi bağlandı hepsi farklı şeyler söyledi,gözüküyor ki ****olat bir sene daha devam edecek..ağırlık bu yönde..

bende bunu anlamıyorum abi. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Semih Haznedaroğlu. Bunlar adam değil mi yahu. Bunu dün Mehmet Demirkol'da söyledi. Kulislerde konuşulan bu dedi. Demek ki doğruymuş

Belki bana kızacaklar olabilir. Bence Mehmet Helvacı başkan olacak. Şuan öyle bir durum yaratıldı, yaratılıyor. Kulübü ne hale getirdiler..

Belki bana kızacaklar olabilir. Bence Mehmet Helvacı başkan olacak. Şuan öyle bir durum yaratıldı, yaratılıyor. Kulübü ne hale getirdiler..

Seçim olursa bana da öyle geliyor. Ama seçim olmayacak gibi bir hava var.

Helvacı şimdi olmasa da ilerde bir gün bu kulübe başkan olacaktır. Aysal önümüzdeki seçimlerde iyi bir yönetim kurarsa kazanır. Ben artık 2012 seçimi hakkında konuşmaya başladım. Hiç ümidim kalmadı.

Ama şimdi 14 mayıs ta seçim kararı çıkarsa da bu medyanın canları cehenneme. Demek ki bize gaz verip durmuşlar derim.

hayri kozak tam reis gibi konuştu..aysal burda yokken yönetimden üç kişi dahi bir araya gelemediklerini ve bu nedenle bu yönetime inancı kalmadıgını,ayrıca aysalın listesini beğenmediğini acıkladı..

Aynen.Liste için kısa süre olduğundan başkana yardım amaçlı bunu yapmak istemiş sanırım. Ayrıca ben bir işe katıldıysam elimden gelen her şeyi yaparım falan dedi, zannımca yönetimdeki diğer adaylarda aynı ışığı göremedi. Keşke kendisi başkan olaydı.

Telegol en azından şerefsizliğini belli ediyor. Ntv çaktırmadan geçiriyor şerefsiz. Sabahtan beri milleti gaza getiriyor.

Bi sabah Polat'ın haberini verdi.

Sonra Kozak ve Arslan!ı konuşturdu

Şimdi de Turgay Kıran'ın haberi var. Başlıkta Kayyum hikayesi.

Sırf milleti üzmek. Daha da kaos ortamı yaratmak amaçları.

Ulan vurdukça vuruyolar.

Geri
Üst Alt