NTV Spor Programları

Cevap: NTV Spor Programları

perşembe günkü manisa-beşiktaş maçından sonra 90dakika programında güntekin "beşiktaş lider fenerbahçenin 1 puan gerisinde takibini sürdürüyor dedi" halbuki averajla galatasaray liderdi. bilerek yaıyolar şerefsizler

Rıdvan , Volkanla Taffarel i kıyasladı ya, Bu adam hakkaten futboldan anlamıyo

tuğba dural
viannen_19.gif
l_turn.gif
la rıdvanın not defteri programı var :D(tekrar sanırım )

bişey dikkatimi çektide, not defteri prgramının tanıtım reklamına bakın fb ve bjk odaklı bizden herhangi bir görüntü yok.fbtv2 diyenlere hak veriyorum.

ntv spor bence f5 tv ile ortak yayın yapmalı fuat rıdvan mehmet demirkol kanalın sahibi şahenkler alayı f5 li hiç bir zaman izlemeyin ntv sporu la liga maçları dışında.

NTV Spor canli maclar disinda bi halta yaramiyor. Bildigin FB TV 2 okadar yanli yayin yapilirmi ya demirkol ridvan fuat falan.. dilara göndermidir nedir bayanlari bile özenle secilmis fenerliler..

mesut özil ntvsporda canlı yayında. rıdvanı gördüm yanında sonra gitti yalak rıdvan.

Saçma gelmesin ama rıdvan ilerde 28 29 yaşında fenere yamamak için bile yalakalık yapar mesuta.

22:00 'de efsane basketçi Drazen Petroviç ve Vlade Divac'ı Yugoslavya'nın parçalanma sürecinde anlatan "Kardeş Gibiydiler" diye bir belgesel var,tavsiye ederim.

Rıdvan TRT'nin yaptığı o fenerle alakalı şike videosuna tepki göstermiş. :lol:

Rıdvan Dilmen, animasyon filmiyle ilgili, "Olan kime oluyor biliyor musun, sporculara oluyor. Türkiye'de üzülerek izliyoruz, bilboardlar şike yazıyor. TRT gibi devlet kurumunda dalga geçiyorlar Fenerbahçe'yle. İzlediniz mi siz? İzlemeyin, eğer izlemediyseniz. Dalga geçiyorlar, sinirleriniz bozulur. Koskoca Fenerbahçe ile 100 yıllık kulüple, devletin televizyonu TRT dalga geçiyor. Kuşlar uçurtmuşlar, animasyon yapmışlar abuk subuk. Olmaz hocam. Bunlar olmaz" ifadelerini kullandı.

Rıdvan'dan TRT isyanı..! - - Mynet Spor

Ekleme forumda haberi varmış

Namussuzlarin internet sitesi biz eksik rakibi yenince kirmizi karti vurguluyor ,Fener Antep'i yendi mansette karttan hic bahsetmiyor.Eksicilerin dilinden dusurmedigi turnusol kagidi bu olsa gerek ya da Aykut'un deyimiyle ince ince yasemince !

Simdi Arkadaslar birsey dikkatimi cekti yine..!!!

Konu: NTVSpor..!!!

Suan Ridvan Konusuyor ve assagidaki Baslik...

" Galatasaray Maci 10 Kisi Tamamlayan IBB´yi 4-1 Maglup etti "

Okadar serefsiz ve Tarafli bir Kanalki bu NTV..!! Ayni Mac ve Galatasaray yerine Fenerbahce´yi ekliyorum..!!

" Fenerbahce IBB´yi farkli maglup etti 4-1 "

Ben buna 100% eminim..! Böyle olurdu...

ntv spor farkini yine gostermis atti basliga bakin

rli2yo.jpg

Arkadaslar ben dün seyredemedim 100 % Futbolu...

Yukarida olanlar yasandimi dün..??

Bugün Shakiri haberini şöyle verdiler :

"Galatasaray, Shakiri'yi almak istiyor.Melo'yu da opsiyonlu olarak alınca sezon sonunda 25 milyon Euro gibi büyük bir maddi külfet içine girecek. Galatasaray'ı gelecekte mali zorluklar bekliyor"

Evet işte NtvSpor'un Galatasaray'a özgü transfer haberi.

Şu an Ntvspor.net'e bir bakın, Akhisar Belediyespor'la ilgili, Fenerbahçe masa tenisi takımıyla ilgili haberler var bizimle ilgili tek satır yok. Liderin maçı var, yeni transfer yapmışız, 9da 9 yapıp rekor egale edicez falan ama tek haberimiz yok, işte olması gereken tarafsız habercilik anlayışının en güzel örneği.

Geri
Üst Alt