NTV Spor Programları

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

Banu Yelkovan mı,Bağış Erten mi :) benim bildiğim ikiside Galatasaray'lı.

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

Rıdvan'a fena dokunmuş bu mağlubiyet. Fener maçının ardından, Galatasaray takımı konuşuluyor ?

Edit: Beşiktaş'a başladı :)

Bizim takıma da arada laf giydirmeye çalışıyor,onu da bugün ki karın ağrısına veriyorum.

Akşam görecem ben seni Rıdvan efendi..

Alex dolaylı kırmızı görecekken, direkt gördü bunda hakeme yaptı isyan vs de etkilidir ama N.Özdemir gibi sığ adamlar bunu göremiyorlar.

Fener bugün zaten iyi oynamadı ki rakibi eksik ve geriye yaslandı sürekli. Buna rağmen yeniliyorsan susucaksın gidip takımına kızıcaksın.

adszxby.png

rıdvan ibb nin ikinci golünü saymamak için hem yayıncı kuruluşun topunun 2-3 cm önde olduğunu falan söyledi, pozisyonun devamında da gökhanı kaleci oyuncu yaptı :) devamında ofsaytmış santosun pozisyonundakiyle aynıymış ben böyle tarafsızlık(!) görmedim. alex hayvanının attığı tekmeyi de mazur görmek için utanmasa ibb li oyuncu bilerek tekmeye gelmiş diyecekti adam. şeytansın rıtfan şam şeytanı seni

Bu adi adam yine Jo ya ve Santos a salladı,fener yeniliyor bu uyuz bize sataşıyor,PSİKOLOJİK MAYNAK :D

İbb maçı ve Jo ne alaka ?

Ağlama kuzum ağlama :D

GS puan kaybetsin haksız yere santos jo elano vs başlıyor hadi eyvallah bunlara dedik, fener yeniliyo yine santos,jo bjk yenilir santos,jo milli takım yenilir yine santos jo diyecek böyle bir arkadaşımız bu rıtfan dilmen, protesto edelim diyorum tekrardan mail atın programa anlasın biraz... sonun erman hocaya benzemesin rıtfan diyelim anlar bence bişeyler

maçı izlemedim ligtvnin sitesinden gol ve kat pozisyonunu izledim..

içim gitti alexin yaptığı harekete, hakemin tereddütsüz kartını takdir ettim..

golde de ofsayt var-yok arası bişi ama ben vardan yana kullanırım takdir hakkımı :D

Ekşide biri güzel yazmış. Fener kaybedince Galatasarayı eleştirir, Galatasaray kaybedince Feneri över. Ama bugün iyice bkunu çıkardı.

Rıdvan bugün resmen kudurdu :D

Rıdvan bugün iyice azıttı. Fanatizm gözünü kör etmiş olacak ki lig tvnin topa göre çizdiği ofsayt çizgisine bile itiraz etti :D Pes artık adam topun arkasında işte hala ofsayt diyor.

Türk büyüklerinden özlü sözler:

Rıdvan Dilmen: Galatasaray 2. bile olamaz.

yahu 10-15 dk oldu ntvspor açık, Rıdvan daha bizim maçtan bahsetmedi bile, ligin genel durumunu anlatıyor. yorumlasa ya Gio yu, Keita yı falan

galatasarayın fark yaratan oyuncuları : jo,keita dedi :D

santos yokmuş zuhaha

Geri
Üst Alt