NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Spor Programları

''Sergen = Sıkıntı''

Bir kişiyide beğen Sergen, Mustafa Doğan malından hiç söz etmiyorum o zaten kendine göre görüşleri var takılıyo orda garibim. :D

bir radyo programında teknik direktörün takıma katkısı en fazla yüzde yirmidir derken, galatasaray'ın uefa liginden elenmesinin tüm sorumluluğunu frank rijkaard'a yükleyen futbol yoru(m)cusu. katkı yüzde yirmi,mesuliyet yüzde yüz.

Helal olsun bunu yazana. Güntekin'in de bunu hatırlatması gerek Sergen'e. :rolleyes:

<bkz: aman aman bir vuruş değil>

<bkz: aman aman bir gol değil>

<bkz: aman aman bir defans değil>

<bkz: aman aman bir orta saha değil>

<bkz: aman aman bir forvet değil>

<bkz: aman aman bir futbolcu değil>

<bkz: aman aman bir teknik direktör değil>

<bkz: aman aman bir takım değil>

<bkz: aman aman bir kura değil>

<bkz: aman aman bir eşleşme değil>

<bkz: aman aman bir grup değil>

:asd: :asd:

Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi;

Ercan Taner: Jo, kadroda olabilirmi.

Mustafa Doğan: Jo 1 ay daha yok.

Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası;

Mustafa Doğan: Jo oyuna girdikten sonra Galatasaray oyunu domine etti.

:)

Daha neler neler var.

arda ve emre b. honduras maci sonrasi dalga geciyorlardi sergenle. Her cumleye sergen gibi " simdi baktiginiz zaman" diye basliyolardi. Hatta arda isi ileri goturup "hep onlar mi bize salliyacaklar birazda biz onlara salliyalim" dedi ve ayrildi.. :D

Sergen aynen şunları dedi ayrıca aklıma geldi. Eskişehir'in bir maçı hakkında.

" Stada gelen taraftalarda artık futbolu biliyorlar, neyin doğru olup olmadığın biliyorlar yani " bunun gibi bir şeyler zırvaladı işte. Sevinelim o zaman futbolu öğrenmişiz yav. Futbol yorumlamayı öğrenmişiz o zaman vay annesini yav. ~Mürsel mode on ~ yürrü git laan ~ mürsel mode off ~ töbe estafurullah yav.

Ben milli maçta en çok Rıtfana güldüm. Hatırlamıyorum Hondurasta bi futbolcu var sağ açık oynuyor, maçın bi arasında Hondurastan hiçbi oyuncu Türkcell süper ligte oynayamaz. Sadece xx(sağ açıktan bahsediyor) belki bi şansı olabilir diyor. Ercan Taner lafı yapıştırıyor: Zaten xxx şu an totenhamın banko oyuncusu :) Rıtfan morardı öylemi yav sağlam adammış öğrendiğim iyi oldu :o

Yahu ertem şenerden hiçmi örnek almadınız. Sülalesini biliyor takımlardaki oyuncuların. Sen takımlarını bilmiyorsun kalkmış milli maç yorumluyorsun :o

Bide maçın bir buçukuncu (1.30.) dakikasında "Honduras şimdiye kadar sürekli topu yarı sahasında kabul etti. Maç başladı başlayalı üzerimize gelmediler. Duran toplardan gol arıyorlar ve maç boyu öyle devam edecekler" dedi. Yahu maçın 1.30. dakikasında nası bi takımı bu kadar çözdü anlamadım :o

arda ve emre b. honduras maci sonrasi dalga geciyorlardi sergenle. Her cumleye sergen gibi " simdi baktiginiz zaman" diye basliyolardi. Hatta arda isi ileri goturup "hep onlar mi bize salliyacaklar birazda biz onlara salliyalim" dedi ve ayrildi.. :D

zuhahahaa super. maci izliyemedim calisiyordum o nedenle mac sonrasi yorumlardan haberdar degildim. simdi youtube dan izledim. muthis olmus..

izlememis arkadaslar icin:

YouTube - Milli Mac Hamit Interview,Arda Interview ...veee süper gol

1:48 den itibaren...

izlemeyin izlemeyin demekle olmuyor arkadaşlar. sen izlemezsen fenerli izler yine reyting yaptırır. niye taraflı bir yayın reyting yapsın, ne zaman kendilerini düzeltme ihtiyacı duyacaklar? biz tepki gösterdiğimiz zaman. ultraslan ciddi çalışmalar başlatıp, bir metin hazırlayıp, tüm Galatasaray taraftarları bu metni şu adrese mail olarak yollasın dese yollamaz mıyız? facebook Galatasaray sayfası o metni alsa gönderse en az 200.000 mail gider aynı gün içerisinde. bunun da muhakkak bir etkisi olacaktır.

Şimdi baktığımız zaman, aman aman değil. Aahahahaah.

guiza nın ağlaması sonrası

sergen:öyle aman aman bi tepki yok:D

Mustafa doğanda hikaye kitabından hikaye okur gibi konuşuyor he uykum geliiyor dinlerken :D Bana çocukluğummu hatırlatıyor :D

hata bizde biz kendi yorumcularımızı desteklemessek burada o bunu dedi bu bunu dedi diye hayıflanırız

Güntekin ile Rıdvan'ı uzun süredir bu kadar mutlu görmemiştim. Galatasaray yenildi ya nasıl gülüyorlar.

Cevap: Ntvspor Programları

Bizim borcumuzu niye konuşuyor,Rıdvan denen şahıs.Bizim borcumuz mu düzeltecek, Fener'in gidişini..Yine bir taraflarından solup,ne saçmaladığının farkında değil.Nedir bunun adı ''şeytan sendromu'mu'' :)

Rıdvan dilmen:bursaspor şampiyon olsun...

eziklikte sınır yok ... az önce rıdvan ntvspor da bursasporun şampiyon olmasını resmen istedi.sana inat şampiyon cimbom ridvan

Geri
Üst Alt