Ali Metin Korkmaz
Parçalı Üye
- 16 Haziran 2011
- 3.783
- 0
- 996
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR
Evet çok iyi yakalamışsın. Dizilerde ve çakma filmlerde bu çok yapılıyor... Asıl karakterin Galatasaraylı olduğunu hiç görmedim.
Bunların üstesinden zamanla geleceğiz. Özellikle internette daha iyi örgütlenerek bazı kurum ve kişiler üzerinde davranış değişikliği yaratacağız...
+1905
Ayrıca dizilerde ve çakma filmlerde dikkat edin esas kahraman hep F7 li saf olan yardımcısı, kötü kişi veya bayan karakterler Galatasaraylı!!! Burda sorun bayanların Galatasaraylı olması değil tabi amacın pislik olması. Yoksa Bayan taraftarlarımızdan tabiki gurur duyuyorum. Bu tarz dizilere hemen tepkimizi koyup o kanallarıda mail yağmuruna tutmalıyız. Bknz. yahşi cazibe. Esas oğlanın yanındaki Aptal tip Galatasaraylı. Ayrıca Şirketteki idiot yalaka herifte fenerli taklidi yapan dönme bir Galatasaraylı galiba. Bunları çocuklar izliyor ve bilin bakalım bu çocuklar bu kahramanlardan hangisine benzemek isterler esas oğlanamı aptal olanamı?!!!
Evet çok iyi yakalamışsın. Dizilerde ve çakma filmlerde bu çok yapılıyor... Asıl karakterin Galatasaraylı olduğunu hiç görmedim.
Bunların üstesinden zamanla geleceğiz. Özellikle internette daha iyi örgütlenerek bazı kurum ve kişiler üzerinde davranış değişikliği yaratacağız...