NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

+1905

Ayrıca dizilerde ve çakma filmlerde dikkat edin esas kahraman hep F7 li saf olan yardımcısı, kötü kişi veya bayan karakterler Galatasaraylı!!! Burda sorun bayanların Galatasaraylı olması değil tabi amacın pislik olması. Yoksa Bayan taraftarlarımızdan tabiki gurur duyuyorum. Bu tarz dizilere hemen tepkimizi koyup o kanallarıda mail yağmuruna tutmalıyız. Bknz. yahşi cazibe. Esas oğlanın yanındaki Aptal tip Galatasaraylı. Ayrıca Şirketteki idiot yalaka herifte fenerli taklidi yapan dönme bir Galatasaraylı galiba. Bunları çocuklar izliyor ve bilin bakalım bu çocuklar bu kahramanlardan hangisine benzemek isterler esas oğlanamı aptal olanamı?!!!

Evet çok iyi yakalamışsın. Dizilerde ve çakma filmlerde bu çok yapılıyor... Asıl karakterin Galatasaraylı olduğunu hiç görmedim.

Bunların üstesinden zamanla geleceğiz. Özellikle internette daha iyi örgütlenerek bazı kurum ve kişiler üzerinde davranış değişikliği yaratacağız...

Zaman zaman özellikle bu forumda bireysel tepkiler oluyor ama birlik olma konusunda çok eksiğimiz var. Birkere birlik olduk UEFA bir günde adam gönderip Feneri Şampiyonlar liginden etti ;)

Evet çok iyi yakalamışsın. Dizilerde ve çakma filmlerde bu çok yapılıyor... Asıl karakterin Galatasaraylı olduğunu hiç görmedim.

Bunların üstesinden zamanla geleceğiz. Özellikle internette daha iyi örgütlenerek bazı kurum ve kişiler üzerinde davranış değişikliği yaratacağız...

+1905

Ayrıca dizilerde ve çakma filmlerde dikkat edin esas kahraman hep F7 li saf olan yardımcısı, kötü kişi veya bayan karakterler Galatasaraylı!!! Burda sorun bayanların Galatasaraylı olması değil tabi amacın pislik olması. Yoksa Bayan taraftarlarımızdan tabiki gurur duyuyorum. Bu tarz dizilere hemen tepkimizi koyup o kanallarıda mail yağmuruna tutmalıyız. Bknz. yahşi cazibe. Esas oğlanın yanındaki Aptal tip Galatasaraylı. Ayrıca Şirketteki idiot yalaka herifte fenerli taklidi yapan dönme bir Galatasaraylı galiba. Bunları çocuklar izliyor ve bilin bakalım bu çocuklar bu kahramanlardan hangisine benzemek isterler esas oğlanamı aptal olanamı?!!!

bu durum biraz zor değişir. Uzun bir geçmişi var zaten fener sempatizanlığının medya da böyle abartılması. Her Galatasaraylı en az 3 çocuk yapsın :)

Yahu bizim kulüp Van depremi için yardım göndermedi mi?Bu nontvdeki spor gecesini sunan tipler bir haber hazırlamışlar yardım gönderen kulüpler ile ilgili,herkesin adı geçti bizi söylemedi dallamalar.

Yahu bizim kulüp Van depremi için yardım göndermedi mi?Bu nontvdeki spor gecesini sunan tipler bir haber hazırlamışlar yardım gönderen kulüpler ile ilgili,herkesin adı geçti bizi söylemedi dallamalar.

Dün 10 dak. haber yaptılar hocam... Bilmeden hemen sallamayın.

Gönderdik. Hem de Fenerbahçe gibi Fenerium'dan giyecekler değil, en çok ihtiyaç olan çocuk bezi, çocuk maması vs gönderdik. 4 ton kadar da gıda. Tırlarda da GS logosu falan yoktu ayıp olmasın diye.

Fenerbahçe'nin yaptığı çok yanlıştı. Fenerium'dan gönderdikleri giyecekler Fener taraftarına hitap ediyor. Galatasaraylı çocuk da ihtiyacı olduğu için giyer Fener şeylerini, ama Fenerbahçe'nin yaptığı resmen durumdan istifade etmek. Düpedüz ibrelik.

arkadaşlar ntv,ntvspor,star tv'nin sahibi olan Doğuş HHolding/Doğuş Yayın Grubu halihazırda senelerdir Fenerbahçe Spor Klübünün resmi sponsorlarından.Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız müsabaklara giden renktaşlarımız Doğuş Holding reklam panolarını görürler.

Demirören Holding'de iki önemli gazeteyi satın aldı geçtiğimiz aylarda, yalnız biz kaldık, medyada güçlü olmayan.Onlar öylesine çirkef ki, Galatasaraylı oldukları için Hıncal Uluç ve Osman Tamburacının her yorumunu kınıyorlar,yıllardır.İki tane cimbomlu gazeteciye dahi tahammülleri yok! Fakat mühim değil zira '' sarıyla kırmızıyla alnıızın akıyla '' başarılı olduk,olacağız.Başarılarımızın altında hiçbir şaibenin olmadığını tüm yurttaşlarımız idrak etti.

saygılarımla.

GS taraftarı Fb taraftarından sayı olarak zaten epey fazla. Çinlilerde sayıca fazla ama dünyayı onlar yönetmiyor. En azından şimdilik. Biz iyi organize olamıyoruz. Teşkilatı Galatasaray gibi bir örgüt kurup başta medya olmak üzere devletin ve özel sektörün her birimine sızmalı, etkili olmalı ve yönlendirmeliyiz :) Bir çeşit Kuvay-ı Cimbom hareketi.

bu durum biraz zor değişir. Uzun bir geçmişi var zaten fener sempatizanlığının medya da böyle abartılması. Her Galatasaraylı en az 3 çocuk yapsın :)

Starıda satın aldı bit yavruları ama biz halen Galatasaray TV yi bile her evde izletemiyoruz!!! Aysal Reis unutmadın umarım!!!

GS taraftarı Fb taraftarından sayı olarak zaten epey fazla. Çinlilerde sayıca fazla ama dünyayı onlar yönetmiyor. En azından şimdilik. Biz iyi organize olamıyoruz. Teşkilatı Galatasaray gibi bir örgüt kurup başta medya olmak üzere devletin ve özel sektörün her birimine sızmalı, etkili olmalı ve yönlendirmeliyiz :) Bir çeşit Kuvay-ı Cimbom hareketi.

Kuralım kardeşim ozaman Kuvay-ı Cimbomu. Medya patronu klüp üyeleri istiyoruz artk. Bir ara hiç sevmesemde Cem Uzan dan ümitlenmiştim. Kanalı var barajı var bankası var falan derken adam motorola yi bile dolandırdı. O adamın Galatasaraylı olmasını hala içim kaldıramıyor yav. Tek sevdiğim işi Mario Jardel i Galatasaray a getirmesiydi.

Öyle deme yemişim motorolayı, nokiayı ben süper mariolu süper kupa kazanmışım elin Amerikalısının derdi bizi germez :) Ama dediklerine % 100 katılıyorum. Medya patronu kulüp üyeleri iyi olur.

Kuralım kardeşim ozaman Kuvay-ı Cimbomu. Medya patronu klüp üyeleri istiyoruz artk. Bir ara hiç sevmesemde Cem Uzan dan ümitlenmiştim. Kanalı var barajı var bankası var falan derken adam motorola yi bile dolandırdı. O adamın Galatasaraylı olmasını hala içim kaldıramıyor yav. Tek sevdiğim işi Mario Jardel i Galatasaray a getirmesiydi.

Öyle deme yemişim motorolayı, nokiayı ben süper mariolu süper kupa kazanmışım elin Amerikalısının derdi bizi germez :) Ama dediklerine % 100 katılıyorum. Medya patronu kulüp üyeleri iyi olur.

motorola nokia falan benide ilgilendirmezde şu imarbankasının bankazedeleri üzücü oldu.

derbiden ertesi gün hiçbir bültende maça değinmediler.

Twitterda ntv ve ntvsporu takip edin, paylaştıkları haberler bi kanıya varmak için yeter de artar zaten..

Az önce İssiar Dia ile ilgili haber yaptılar ve aynen böyle dediler: "32 maçta 2 gol attı. attığı gollerden çok attırdığı gollerle dikkat çekti"

üşenmedim ve baktım 3 tanesi ligde olmak üzere TOPLAM 4 tane asist yapmış.

gssözlük alıntı.

BİRİNiN BU HIRBOLARA DUR DEMESİ GEREKİYOR ARTIK !

Dia toplam 6 gole etki etmiş 2 gol 4 asist ile ve övülüyor.

Baros ise en sakat olduğu sezon da bile ortalama en az 10 gole katkı etmiştir ama 3 yıldır, ''sakat Baros, kötü Baros'' diye diye bizim taraftarı bile kandırmayı başardılar.

Mehmet Demirkol dışında alayı çöpe.

Dia toplam 6 gole etki etmiş 2 gol 4 asist ile ve övülüyor.

Baros ise en sakat olduğu sezon da bile ortalama en az 10 gole katkı etmiştir ama 3 yıldır, ''sakat Baros, kötü Baros'' diye diye bizim taraftarı bile kandırmayı başardılar.

Ayrıyetten Dia için 7 m € bonservis , oyuncuya da yıllık 2.5 m € ödüyor Fener .

Ama gel gör ki , 0 bonservisli ve yıllık maaşı 2.5 m € olan Selçuk transferi ile "transfere yüksek meblalar harcayan Galatasaray" manşet oluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt