- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR
TRT Spor ile Sports TV izleyin sizde. Bunlari izlemek zorunda degilsiniz.
TRT Spor ile Sports TV izleyin sizde. Bunlari izlemek zorunda degilsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açın TRTspor u izleyin izleyebilecek arkadaşlar açsınlar GSTV yi izlesinler. Rıdvan' ı falan hiç ama hiç izlemiyorum. Bir tek Galatasaray maçlarının devre arası ve maç sonu yorumlarını takip ediyorum. O da sırf g.t oluşunu izlemek için![]()
ama ntvspor iyi bir kanal, tarafsiz olmasa daha iyi bir kanal olurdu
dunkü bayan basket macının haberlerinde showtv GS TV den aldıgı göruntuleri yayınlarken ntvspor fbtv göruntulerini yayınladı bu kadar belli etmeyin bari yanlı oldugunuzu
Hürriyet'deki Mehmet arslan derbi'de Galatasaray için "Önümüzdeki maçta Galatasaray'ın performansı bjk maçından biraz daha iyi olacak. Zaten bu önemli maçlar öncesi tek maça bakarak performans anlamında değerlendirmemiz doğru olmaz." diyor,
fener için de "ts maçında çok güzel birlik oldular, bu yüzden arenada fb'yi daha şanslı görüyorum." diyor.
Ulan kel, ilk önce Galatasaray için "tek maça bakarak değerlendirme yapamayız" diyorsun, fener için de "ts maçında çok iyidiler devam ettirirler." diyorsun.
Nasıl bi kafa bu![]()