NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

TRT Spor ile Sports TV izleyin sizde. Bunlari izlemek zorunda degilsiniz.

sadece mehmet demirkolun olduğu programa oda denk gelirsem izliyorum onun dışında (oda fenerli) taraf tutmadan konuşan yok

Galatasaray hakkında yalan haber yapmasınlar da kime yandaşlık ediyorlarsa etsin.

Ntvspor 'un FB Yandaşlığına bir yenisi daha eklendi.

Riera ve Melo olayini alt yazida kirmizi son dakika olarak aktardilar, adamlar affedilirken hicbirsey yoktu , normal bir haber gibi sundular. affetme olayi olmasaydi "Fatih Terim oyunculari affetmedi" son dakika olarak gecerdi kesinlikle. Her spor programinda bir galatasaray'i ezme triplerine giriyor bu dandik kanal.

dün mesela mac bittikten sonra alt yazida hicbirsey yoktu, normalde bayan baskette bile fener yense son dakika olarak gecer. Galatasaray aldi ya maci o yüzden, krize girdiler sanirim.

ayrica her bültende GS-FB basket maci son haber olarak verildi, yurt disi haberleri bile ondan önce verildi, ne bileyim Moto GP , NBA fln. en sonada bizim galibiyet haberini verdiler, fener alsa ekstra basket programi yaparlardi.

her programda GS'yi bitirme cabalari artik sinir etmeye basladi..Riera olayini kac saat konustular , ben bilirim..

Açın TRTspor u izleyin izleyebilecek arkadaşlar açsınlar GSTV yi izlesinler. Rıdvan' ı falan hiç ama hiç izlemiyorum. Bir tek Galatasaray maçlarının devre arası ve maç sonu yorumlarını takip ediyorum. O da sırf g.t oluşunu izlemek için :)

hangi spor programı fenerli değil ki. hepsi fener yalakası.

Açın TRTspor u izleyin izleyebilecek arkadaşlar açsınlar GSTV yi izlesinler. Rıdvan' ı falan hiç ama hiç izlemiyorum. Bir tek Galatasaray maçlarının devre arası ve maç sonu yorumlarını takip ediyorum. O da sırf g.t oluşunu izlemek için :)

Trt Spor da yandaş , onuda hiç izleme

ben sadece Markus Merk'i izliyorum onun dışındakiler hikaye. burda o kadar yorumcu ismi sayıyosunuz rıdvan ve güntekinden başka yorumcuda tanımam etmem. Markus candır

NtvSpor'daki Spor Servisi'nin tekrarında Emre-Zokora olayının yorumları kesilerek yayınlandı. Şerefsizsiniz diyoruz ya, haklı çıkarıyorsunuz, ona seviniyorum

ama ntvspor iyi bir kanal, tarafsiz olsa daha iyi bir kanal olurdu

dunkü bayan basket macının haberlerinde showtv GS TV den aldıgı göruntuleri yayınlarken ntvspor fbtv göruntulerini yayınladı bu kadar belli etmeyin bari yanlı oldugunuzu

şu hürriyetin müdürü fenerin daha degerli takım oldugunu düşünüyorum dedi senin kelini ben. daha şanslıymış fener:D

Hürriyet'deki Mehmet arslan derbi'de Galatasaray için "Önümüzdeki maçta Galatasaray'ın performansı bjk maçından biraz daha iyi olacak. Zaten bu önemli maçlar öncesi tek maça bakarak performans anlamında değerlendirmemiz doğru olmaz." diyor,

fener için de "ts maçında çok güzel birlik oldular, bu yüzden arenada fb'yi daha şanslı görüyorum." diyor.

Ulan kel, ilk önce Galatasaray için "tek maça bakarak değerlendirme yapamayız" diyorsun, fener için de "ts maçında çok iyidiler devam ettirirler." diyorsun.

Nasıl bi kafa bu :)

Doğus Holding'in Fenerbahçe sponsoru olduğunu biliyoruz. Ntvspor binasının önünde sancağa çekilmiş bir fenerbahçe bayrağı olduğunu biliyoruz.

Her nekadar sabahları 7/10 programında biz galatasaraylı taraftarlar '' tarafsızlık ilkesinin '' unutulduğuna dair tepki mailleri göndersekte, birde utanmadan (özellikle spiker murat caner) kendilerinin çok tarafsız olduğunu söylüyor!!! bu konuda çok canım sıkılıyor!

ntvspor binasını bombalamak istiyorum :D

O spiker Murat Caner var ya, hakikaten gerizekalının teki ha. Üst üste o kadar çok hata yapıyor ki inanılmaz yani.

Olacak şey değil

Hürriyet'deki Mehmet arslan derbi'de Galatasaray için "Önümüzdeki maçta Galatasaray'ın performansı bjk maçından biraz daha iyi olacak. Zaten bu önemli maçlar öncesi tek maça bakarak performans anlamında değerlendirmemiz doğru olmaz." diyor,

fener için de "ts maçında çok güzel birlik oldular, bu yüzden arenada fb'yi daha şanslı görüyorum." diyor.

Ulan kel, ilk önce Galatasaray için "tek maça bakarak değerlendirme yapamayız" diyorsun, fener için de "ts maçında çok iyidiler devam ettirirler." diyorsun.

Nasıl bi kafa bu :)

o adam agır gerizekalı abi,hürriyetin b asındaki adamdan ne bekliyoruz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt