NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Nedense böyle bir şey yapacaklarını düşünerek kanalı açtım. Baktım Güntekin, izlemedim tabii. Komikti ama, yasa bürünmüş. :D

Al ntvspor'u vur hürriyet'e. izleme izlettirme, alma aldırma. olay bu kadar basit. Mecbur olmasam lig tvde izlemeyeceğim ama el mahkum. GSTV yeter bize en kötü Trtspor izleyin.

ama arada rıdvan'ın kırmızı suratını görmek için izleyebilirsiniz fbsporu pardon ntvsporu :D

Demirkol sacmalıyor

Arkadaşlar kusura bakmayın tam olarak nasıl atılacağını bilmiyorum çok zoruma gitti bu video tarafsızlığa bakın!!

adszbzvz.png

Spor servisi başlıyor, 2 gündür Sneijder haberiyle başlıyolar ama direkt maliyet hesabı, bonservisi şu kadarmış, yıllık şu kadar alacakmış.. Size ne ulan patronunuz vermeyecek parasını siz gidin Belhanda'nın parasını hesaplayın, sizin cebinizden çıkacak olan onun parası.

----

Fener taraftarına terapi yapıyor bunların hepsi...

Yani;

" Bakın rakipleriniz ne yapıyorsa yapsın hikaye... Fenerbahçe ise her zaman doğru şey yapar... Güzel şey yapar... Hele Galatasaray ise hep yanlıştır yaptıkları...

UEFA kupasıda kazansa Süper Kupayı bile alsa hikaye... Siz Türkiye'de şampiyon olduğunda Dünyanın en büyük başarısıdır... Sakın üzülmeyin kafanızı takmayın...

Dert etmeyin böyle şeyleri... Böyle şeylere üzülmeyin.

Siz Feneriumdan alışveriş yapın, Lick Tv den ayrılmayın. Gazetelerimizi alın, TV lerimizi izleyin bizlere hep para kazandırın... " :happynew:

Sneijder ile her konuda anlaşılmış.Öyle diyorlar. (!!!!!!)

dün akşam finansal fairplaydan bahsediyorlar işte milan elindeki bütün yıldızları elden çıkarmış interde uymak için elindekileri çıkarıyormuş interden bahsederken sniedjerin gollerini gösteriyorlar yatacak yeriniz yok

Fenerbahçe Vaslui deplasmanına giderken havaalanından canlı yayın yapan NTVSpor, Sneijder transfer haberlerine ve karşılama törenine yer vermiyor. İlginç ! :mad:

Adam gibi adam Irmak Kazuk :trollface:

Belhandanın Sneijder'den daha iyi olduğu haberlerini en kısa zamanda bekliyorum

ntvspor'u oldum olası sevmem..#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt