NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Futbol oyun kalitesi izafi bir kavram. Dün akşamki Plzen, PTT 1. ligde zor tutunur. Karşısında kim olsa Barcelona gibi görünürdü. Geçen gün Eskişehir maçındaki halimizle bile bunları rahat yenerdik.

Ayaklarında top tutamayan, sürekli top kaybı yapan, orta saha ve defansı böylesine boş bırakan bir takım iki maçta Napoli'ye nasıl 5 gol attı anlamadım.

Hocam rakip berbattı ama Allah aşkına Fener iyi mi oynadı ? Bir Kuyt'ın pozisyonu var gol dışında öyle bir anlatılıyor ki sanki 10 tane net pozisyona girmiş,Tek kale top oynamış gibi.....

Hocam rakip berbattı ama Allah aşkına Fener iyi mi oynadı ? Bir Kuyt'ın pozisyonu var gol dışında öyle bir anlatılıyor ki sanki 10 tane net pozisyona girmiş,Tek kale top oynamış gibi.....

Yahu ben de onu diyorum işte. Rakip leş gibi olunca fenerliler kendilerini Barca falan sandı. Hafta sonu hakemler kurcalamazsa Bursa'dan tokadı yiyince akıllanırlar.

bugün izlediniz mi bilmiyorum programda rıdvan ve güntekin hakem harici birşey konuşmadılar

tamam hatalı penaltı verdi vermesine ama sonuçta skoru etki etmedi

tartışılan bir gol var

bunun dışında ilk yarı bir dünya alehimize çalınan faul var

hakem hatalı olmasına rağmen skora etkide bulunmadı ama öyle anlattı ki şeytan hakem zaten gs ye kazandırmak için fırsat arıyordu dedi bunu resmen dedi ya la!

sivas bjk maçı sivasın 2 penaltısı verilmedi 1dk konuşmadılar bile bunu,fb ye karşı zaten konuşma ihtimalleri yok

tam düzeni kurmuş adamlar

suç bizde ilk yarı 5 olacak maçı 1 0 kaybedersen böyle malzeme olursun

bunlari izleyip reytinglerini yükselten taraftarimizda asil suc.

bu adam en az azize ve tayyip kadar fanatik sikebahceli, bunu bilmenize ragmen halen bu adami izliyorsaniz yazik derim.

sikebahcesi yenildigi zaman izleyin bari o dolmus gözleriyle.:sad007:

bugün izlediniz mi bilmiyorum programda rıdvan ve güntekin hakem harici birşey konuşmadılar

tamam hatalı penaltı verdi vermesine ama sonuçta skoru etki etmedi

tartışılan bir gol var

bunun dışında ilk yarı bir dünya alehimize çalınan faul var

hakem hatalı olmasına rağmen skora etkide bulunmadı ama öyle anlattı ki şeytan hakem zaten gs ye kazandırmak için fırsat arıyordu dedi bunu resmen dedi ya la!

sivas bjk maçı sivasın 2 penaltısı verilmedi 1dk konuşmadılar bile bunu,fb ye karşı zaten konuşma ihtimalleri yok

tam düzeni kurmuş adamlar

suç bizde ilk yarı 5 olacak maçı 1 0 kaybedersen böyle malzeme olursun

Hakemi geç insan der gs süper oynadı şöyle böyle ayıptır resmen..

FEnerbahçe plzeni 1-0 yeniyor fenerbahçe süperdi rakibi oynatmadı şöyle böyle ulan adamlar adam akıllı oynasa rahat maç ilk yarı 2-0 olurdu webo nun pozisyonuna bir şey demiyor son dakikada ki ntv spor a baksanıza bir tane bile GALATASARAY lı oyuncu yok

Hakemi geç insan der gs süper oynadı şöyle böyle ayıptır resmen..

FEnerbahçe plzeni 1-0 yeniyor fenerbahçe süperdi rakibi oynatmadı şöyle böyle ulan adamlar adam akıllı oynasa rahat maç ilk yarı 2-0 olurdu webo nun pozisyonuna bir şey demiyor son dakikada ki ntv spor a baksanıza bir tane bile GALATASARAY lı oyuncu yok

Abi hadi 2.yarı çok iyi oynamadık ama ilk yarı sezonun en iyi topunu oynadık adamlar yine neyi konuştu biliyor musun ?

Gençlerin tek pozisyonu kafa vuruşu Muslera nın üstüne geldi ofsayt çaldı hakem, onu konuştu adamlar devre arasında.

Zaten talimat gelmiş bunlara hakemi konuşmak için şerefli hakemde bütün maç faulleri 2li pozisyonları gitti gençlere verdi alakasız bir faul çaldı penaltı oldu.Hakem Gs yi tutmuş gibi gösteriyorlar.

Abi hadi 2.yarı çok iyi oynamadık ama ilk yarı sezonun en iyi topunu oynadık adamlar yine neyi konuştu biliyor musun ?

Gençlerin tek pozisyonu kafa vuruşu Muslera nın üstüne geldi ofsayt çaldı hakem, onu konuştu adamlar devre arasında.

Zaten talimat gelmiş bunlara hakemi konuşmak için şerefli hakemde bütün maç faulleri 2li pozisyonları gitti gençlere verdi alakasız bir faul çaldı penaltı oldu.Hakem Gs yi tutmuş gibi gösteriyorlar.

Devre arasına bakmadım yani yuh o pozisyon gol olsa içim ynamıyacak geçen hafta sayılmayan gole neler neler demişti.

Ne diyelim renkdaş inşallah sene sonu yüzünü görüceğiz onun hatırla ne zaman yensk programda yüzü kızarmış geliyor öyle olcuak yine İNŞALLAH !

maçları anlatırken de çok belli ediyorlar ercan taner ölümüne anlatıyor fener maçlarında gol olunca falan. bizimkilerde sanki ayıp olmasın diye sevinmiş gibi yapıyor.

Rıdvan sıktı..

Şu adamı hangi kanalda görürsem küfür edip kanalı değiştiriyorum.Sıktın artık.

Schalke maçında maç önü ve sonrası iyi yayın yaptı ntvspor ama

yinede yanlılar

şu an bizim yandaşlığımızı yapıyor

bu fb yalakası tv azıylakuş tutsa yemeyiz Ercan tanerin gol sevinçleri bile farklı şikeciler gol atınca kendinen geçiyor.

Edit.

onu banttan çekiyorlar ondan öyle oluyor mesela ben bile ilk sevindiğim gibi sevinemem anlatabildim mi

bu fb yalakası tv azıylakuş tutsa yemeyiz Ercan tanerin gol sevinçleri bile farklı şikeciler gol atınca kendinen geçiyor.

AEL Limasol maçında Egemen'in golünden sonra "Bitirin şunların işini" demişti. Savaş falan olduğunu sandım bir an : )))

Son 4-5 yildir sistemli ve organize bicimde medya donusturuldu. Ne kadar fb yalakaligi yapacak adam varsa kanallarda gorev almasi saglandi, ne kadar diger takimlari tutan yorumcu varsa uzaklastirildi.

Dusunun Erman'i bile aleni sekilde kovdurdu.

Bunlari yapan kim oldugu belli.

Amac yeni jenerasyonlarin fbli olmasini saglamak.

Bu etki daha en az 3-4 yil devam edecektir ama kendi kazdiklari kuyuya dusup bu etkiyi tersine cevirecek olan da yine ayni kisi.

İlahi adalet Allah ayaklarini dolandirdi, daha da dolandiracak.

Basariyla degil hileyle, sikeyle, komployla, tehditle taraftar kazanmaya calisanlar sonunda yapayalniz kalacaklar.

Katılmıyorum 3-4 yıl daha süreceği önermesine,yeni kuşak Galatasaraylı genelde.

keske rakıp bır spor kanalı olsada ızlessek :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt