Nuri Şahin, Campos ve Sensibile ile Neler Yapabilir?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Baskanlik secimi bittigi an Nuri Sahin adinin yükseleceğini düşünüyorum,taraftarin da gönlünün olmasi ve heycan verici olmasi nedeniyle.Campos ve Sensibile ile yola bi sekilde devam edilirse,sizce nasil bir Galatasaray bekler bizi?

Cay kahve icerek futbol uzerine sohbet edebilir

Biz okandan ilerleyelim okan pragmatist yonetiyor. Proje falan hikaye

Nuri yi seviyorum nedense ama henüz çok yeni ve çok genç.

Nuri Şahin adının yükseleceğini düşünüyorsun ha.

Genc diye bisey yok Salzburg Hocasi Jaissle 34 yasinda Nagelsmann 34 yasinda Alex Neil, vs.

Asil soru baskiyi kaldirabilecek mi

Antalya'yı çalıştırmakla Galatasaray'ı çalıştırmak farklı. Büyük camia baskısını kaldırabilecek mi ? Bence Türk olacaksa ideal olan Okan Buruk olmalı.
Basında adı geçen Rudi Garcia'da Bielsa'da Türkiyede bir çok yönetimle çatışma yaşar.

Campos Sensible gider Nuri gelmez

30 maçta 1.70 puan ortalaması yapmış. Anadolu takımı için baya iyi bir istatistik. Okan'ın şampiyon olduğu başakşehirle bile puan ortalaması 1.63. Nuriden önceki Antalya'nın teknik direktörü Ersun Yanal ile de 8 maçta 8 puanları vardı. En büyük küme düşme adayıydılar sezon başında. Baya kötü kadroları vardı, hala da çok iyi sayılmaz. Veysel Sarı filan oynuyor stoperde. Devre arası aldıkları Fernando ile Luiz Adriano taşıdı biraz takımı. Nuri'nin şimdilik başardıkları abartılacak bir durum değil ama küçümsenecek bir şey de değil Antalyayı küme hattından orta sıralara çıkarmak. Penaltıları atıp süper kupayı kazanabilseler medya daha çok poh pohluyor olurdu muhtemelen şimdi. Velhasılı kelam ben isterim şahsen Nuriyi takımın başında görmeyi. Nagelsman'ı görünce içimiz gidiyor hem genç hem başarılı, keşke bizim de böyle teknik direktörümüz olsa diye. Nurinin akıllı, zeki, efendi, Galatasaraylı olduğunu biliyoruz zaten. Klopp ile senelerce çalışmış, Alman disipliniyle yetişmiş. Uyar ya da uymaz bilmiyorum ama ligi bilmeyen yabancı bir teknik direktör yerine Nuri riskine girilebilir. 1.70 puan ortalamasını Galatasarayda 2'ye çıkarsa şampiyon olur.

Geri
Üst Alt