Nuri Şahin, Campos ve Sensibile ile Neler Yapabilir?

okam kuruk olcagını bu yigit olsun hem potansiyel hem oyun aklı olarak daha iyi yatırım zor olur. çağdaş isterim ama plasem nuri. palut reis de severim ama kalır gibi o daha

Eski bir Kloop öğrencisi olarak Kloop ekolü futbol tasarlayacaksa olabilir. Camianın bu tip oyuna özlemi var.
kloop dordmund daki futbolu mu oynatıyor liverpoolda buna bakmak lazım. sürekli gelişen değişen bir sistem var. buna ayak uydurabilen yoluna devam ederken ayak uyduramayan çöküşe geçiyor. bknz mourinho. o yüzden bilmem kaç sene önceki klop ile suanki kloop u karsılastırmayın. ikisi aynı şey değil.

Futbola da bir Pistiolis çekemezmiyiz acaba?

kloop dordmund daki futbolu mu oynatıyor liverpoolda buna bakmak lazım. sürekli gelişen değişen bir sistem var. buna ayak uydurabilen yoluna devam ederken ayak uyduramayan çöküşe geçiyor. bknz mourinho. o yüzden bilmem kaç sene önceki klop ile suanki kloop u karsılastırmayın. ikisi aynı şey değil.
Güzel. Modern Futbola dair tahlillere hız verelim.

10481.jpg

Nuri Şahin şimdi gelmezse kariyeri boyunca bir daha bu tarz bir fırsat gelmez AMA:

Büyük takım yönetmek de ayrı bir zanaat.

İyi bir organizasyon olmadıkça kariyerinin başı için sıkıntılı olabilir kendisi adına da bizim adımıza da.

İyi bir organizasyon olacağına yönelik bir yönetsel emare de göremiyorum ben şahsen.

Bu arada Campos ve Sensibile gitti bile

Levent Nazifoğlu veya Cenk Ergün ile çalışacak kim gelirse hiç boşa yormayalım kendimizi.

Hersey butceye bakar, ki butce olmayacak onu simdi iyi anlayin da sonra 'transfer istiyorum abey demeyin.'

Anca Kerem, Marcao falan iyi paralara satilabilirse bir kac oyuncu alinabilir, aksi taktirde fazla umitlenmeyin.

Komple yeni kadro bekleyenler hayal goruyor zaten.

Nuri'ye gelirsek; suan icin erken.

İyice fener ve antu yolunda ilerleme görüyorum. Onların övüpte aldiklari Erol bulut Aykut kocamanlari getirdi ali koç Sonuç ortada. Benzerini bize isteyen forum üyeleri var. Şuan Türk alabileceğin en iyi hoca Okan buruk. Burası Galatasaray hoca gelecekse planı projesi olan kariyeride yardımcı hocalıkla sınırlı olmayan bir yabancı gelmesi lazım. Neredeyse pereira yi isteyecek insanlar var. Gerçekten bukadar vasata alıştık mi alistirildik mi bilmiyorum ama istediğiniz hoca bir Anadolu kulübüne gelmiycek. Galatasaray a gelecek

Nuri Şahin - takip etmedim yorum yapamam.

Okan Buruk - taraftarın 22 yıl önceki bir transferi ve TR'ye döndüğünde daha çok para kazanacağı yeri seçmesinden dolayı "satılık" antipatisi var ben pek anlam veremem, sadece 2 sezon mu oldu hiç aktif olmaması. aktiflikten kasım hangi maçı hangi takımları ne kadar takip etti (çalışmadığı için kendi imkanıyla ) hangi oyuncuları kafasında potansiyel transfer gözüyle bakıyor.

ikisinin ortak noktası bilinmeyeni çok olan bir macera olmaları

İyice fener ve antu yolunda ilerleme görüyorum. Onların övüpte aldiklari Erol bulut Aykut kocamanlari getirdi ali koç Sonuç ortada. Benzerini bize isteyen forum üyeleri var. Şuan Türk alabileceğin en iyi hoca Okan buruk. Burası Galatasaray hoca gelecekse planı projesi olan kariyeride yardımcı hocalıkla sınırlı olmayan bir yabancı gelmesi lazım. Neredeyse pereira yi isteyecek insanlar var. Gerçekten bukadar vasata alıştık mi alistirildik mi bilmiyorum ama istediğiniz hoca bir Anadolu kulübüne gelmiycek. Galatasaray a gelecek
Nuri vasat mi

Geri
Üst Alt