Nuri Şahin, Campos ve Sensibile ile Neler Yapabilir?

İlla bir stajyer olucaksa Nuri en mantıklı aday zaten sadece lig var seneye

hatay maçını izlemedim, ama ondan önceki maçlarını elimden geldiği kadar izlemeye çalıştım.

çift ön liberolu 4-4-2 oynuyordu izlediğim maçlarda. luiz dizilişte oos gibi görünse de forveti çiftliyor.

Antalyada suan futbol direktoru gibi bir sey nuri ahb. 5 yillik bi sozlesme yapmislardi yanlis hatirlamiyorsam. Birkac yil daha devam etmesinde fayda var

hatay maçını izlemedim, ama ondan önceki maçlarını elimden geldiği kadar izlemeye çalıştım.

çift ön liberolu 4-4-2 oynuyordu izlediğim maçlarda. luiz dizilişte oos gibi görünse de forveti çiftliyor.

Antalyada suan futbol direktoru gibi bir sey nuri ahb. 5 yillik bi sozlesme yapmislardi yanlis hatirlamiyorsam. Birkac yil daha devam etmesinde fayda var
"Pişsin gelsin aslan" diyorsun yani?

Futbol dehası mi? Yada büyük başarısı ne? Belki çok iyi olacaktır ama Galatasaray in kaybedecek vakti yok. Deneme tahtası değil bu kulüp. Büyük kulupsen önce biseyleri garanti altına alıp öyle hareket edeceksin. Aynı hatayı gençleşme saçmalığı ile yaptık. Ajax örneği var diye herkesin ağzının suyu aktı. Ama kimse Ajax in alt yapı sistemleri bizde varmı diye sormadı. Gençleşmek oyuncu yetiştirmek evet çok karlı ve güzel bir iş. Ama bizim gibi sürekli başarı bekleyen taraftarı olan büyük kuluplere uygun yöntem tüm takımı gençlerden oluşturmak değil. Ajax bunu kaç jenerasyon sonra başarıya dönüştürebildi. Bir sene sürdü şuanda kendi ligi hariç çokta başarılı değil. Yani gençles ama önce omurgan düzgün olsun. Yavaş yavas gençleri sür sahaya. Bu konuya neden girdim aynı hatayi Teknik direktör seçiminde de yaptık. Seversin sevmezsin Fatih Terim sonrası gelecek isim Torrent mi kardesim. Yada Nuri mi? Nuri Galatasarayli zaten biraz geliştirsin kendini illaki yolu Galatasaray a çıkacaktır ama bu kadar tecrübesiz bir ismi deneyecek kadar zamanımiz yok. Buradaki insanlar Cicaldao morutan filan geldiğinde de birini Messi diğerini Hagi ilan etmişti noldu ortada. Bu şekilde bize zaman kaybettirecek hamlelerden bikmadiysa taraftar söyleyecek sözüm yok. Gençlerini al tecrübeli omurgası oturmuş kadrona monte et. Yavaş yavaş geliştir. Karma yap ne hepsi genç nede hepsi tecrübeli olsun. Ama başındaki TD tecrübesiz olursa baştan kaybettin demektir. Şimdi halen Nuri filan diyosan ben istemiyorum kardeşim. 3 sene oldu yeter. Adam gibi bir kadrosu yanında yetenekli gençleri ve iyi bir teknik direktörü olan bir Galatasaray istiyorum bir taraftar olarak. Öyle yada böyle zaten para harciyolar madem öyle bu şekilde harcayın hem satacak oyuncu olur hemde başarı gelir.

Hiç bir halt yapamaz bize hazır hoca lazım
Sergen Okan gibi Galatasaray staj yapma yeri değildir
bir stajyeri gönderip diğerini getirmek manasız bir hareket olur

Erken bence nuri için yaff
Adamı harcayabiliriz

Geriden izliyorum Asporu - levent tüzemen'in bağlantısını yeni dinledim.

onlar bunları kenara koydum tek alıntı yapacağım cümlesi "Merin Öztürk'ün yerli çalışmasında Nuri Şahin ve İlhan Palut var - 2 programda ipucunu verdim isim vermedim adamların işleri devam ediyor. Okan Buruk hakkında - bir kere adam oğlunun tedavisi için Paris'te yaşıyor , komşusu olan ortak dostların dediğide düşünmüyor" dedi.

akşamki 90A programında biraz daha açar heralde. Çok ciddiye almamakla beraber genede içeriden illaki duyum bazında aktardığı şeylerin olduğuna inandığım bir kişilik.

Ama Savaş Çorlu (🤮🤮) her ne akdar Dursun Özbek ismini itelemeye çalışmış ise , Levent Tüzemen'de aynı şeyi Metin Öztürk için yapıyor. Kaldı ki Metin Öztürk Aspor'u epeydir kullanıyor bağlantılarla onla bunla.

Nuri anltayada devam etmeli,baskı çok yok ,kafası rahat işine bakıp gelişimini sağlasın,okan buruk deniyor mesela ,destekle şampiyon olmuş bi hoca , taraftarı olmayan bi kulüpte baskı yaşamadan elinden tutularak başarı görmüş.gs sakin ama çalışkan başarıyı isteyen futbolu iyi bilen ,işine odaklanan kaoslarla ilgilenmeyen ,bi sistemi olan ,torpille iş yapmayan ,sistemi için gerekli adımları atan (buna oyuncu transferide dahil) gs ye saygı ve sevgi duyan bi baba gibi davranan hocaya ihtiyacı var ve şuan böyle bi hocayada sahip .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne gereksiz bir başlık imkansız fanteziler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt