- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
ne bilem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Tutarsa çok iyi olur bizim için.İlla bir stajyer olucaksa Nuri en mantıklı aday zaten sadece lig var seneye
Şu anki performansı abartılıyor da iyi bir karakter.Nuri hk. düşüncelerin nelerdir?
Denenmesi mantıklı bir kumar mı olur sence? Bu ilk sorum.Şu anki performansı abartılıyor da iyi bir karakter.
İyi bir hoca olur mu konusuna şu an bir şey diyemem.
Şu an Okan bence. Nuri için erken bir sorumluluk olur, bir süre kendini geliştirmesi daha faydalı.Denenmesi mantıklı bir kumar mı olur sence? Bu ilk sorum.
İkinci sorum Okan mı Nuri mi?
"Pişsin gelsin aslan" diyorsun yani?hatay maçını izlemedim, ama ondan önceki maçlarını elimden geldiği kadar izlemeye çalıştım.
çift ön liberolu 4-4-2 oynuyordu izlediğim maçlarda. luiz dizilişte oos gibi görünse de forveti çiftliyor.
Antalyada suan futbol direktoru gibi bir sey nuri ahb. 5 yillik bi sozlesme yapmislardi yanlis hatirlamiyorsam. Birkac yil daha devam etmesinde fayda var
Futbol dehası mi? Yada büyük başarısı ne? Belki çok iyi olacaktır ama Galatasaray in kaybedecek vakti yok. Deneme tahtası değil bu kulüp. Büyük kulupsen önce biseyleri garanti altına alıp öyle hareket edeceksin. Aynı hatayı gençleşme saçmalığı ile yaptık. Ajax örneği var diye herkesin ağzının suyu aktı. Ama kimse Ajax in alt yapı sistemleri bizde varmı diye sormadı. Gençleşmek oyuncu yetiştirmek evet çok karlı ve güzel bir iş. Ama bizim gibi sürekli başarı bekleyen taraftarı olan büyük kuluplere uygun yöntem tüm takımı gençlerden oluşturmak değil. Ajax bunu kaç jenerasyon sonra başarıya dönüştürebildi. Bir sene sürdü şuanda kendi ligi hariç çokta başarılı değil. Yani gençles ama önce omurgan düzgün olsun. Yavaş yavas gençleri sür sahaya. Bu konuya neden girdim aynı hatayi Teknik direktör seçiminde de yaptık. Seversin sevmezsin Fatih Terim sonrası gelecek isim Torrent mi kardesim. Yada Nuri mi? Nuri Galatasarayli zaten biraz geliştirsin kendini illaki yolu Galatasaray a çıkacaktır ama bu kadar tecrübesiz bir ismi deneyecek kadar zamanımiz yok. Buradaki insanlar Cicaldao morutan filan geldiğinde de birini Messi diğerini Hagi ilan etmişti noldu ortada. Bu şekilde bize zaman kaybettirecek hamlelerden bikmadiysa taraftar söyleyecek sözüm yok. Gençlerini al tecrübeli omurgası oturmuş kadrona monte et. Yavaş yavaş geliştir. Karma yap ne hepsi genç nede hepsi tecrübeli olsun. Ama başındaki TD tecrübesiz olursa baştan kaybettin demektir. Şimdi halen Nuri filan diyosan ben istemiyorum kardeşim. 3 sene oldu yeter. Adam gibi bir kadrosu yanında yetenekli gençleri ve iyi bir teknik direktörü olan bir Galatasaray istiyorum bir taraftar olarak. Öyle yada böyle zaten para harciyolar madem öyle bu şekilde harcayın hem satacak oyuncu olur hemde başarı gelir.Nuri vasat mi
Sergen hocam acuna transfer olmadı mı tekrarHiç bir halt yapamaz bize hazır hoca lazım
Sergen Okan gibi Galatasaray staj yapma yeri değildir
bir stajyeri gönderip diğerini getirmek manasız bir hareket olur
böööNe gereksiz bir başlık imkansız fanteziler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olmayacak duaya amin diyecek halimiz kalmadi zergen