nuri şahin

Cevap: Burak ve Nuri Listemizde

Milli takım bu ülkenin takımıdır Tff'nin veya kişilerin değil. Bunu milliyetçi biri olmamama rağmen söylüyorum.

Milli takım bu ülkenin takımıdır Tff'nin veya kişilerin değil. Bunu milliyetçi biri olmamama rağmen söylüyorum.

ozaman federasyon da bu milletin federasyonudur demek lazımgelir. yine mevcut turk futbolu da bu ulkenin futboludur o acıdan.

bilemem abi, Galatasaray'dan baskası umrumda digil, ne halleri varsa gorsunler bize bulasmasınlar.

Tutmayan tutmasın Milli Takımı arkadaşlar ne yapacaksınız. Adamın içinden gelmiyormuş. Ben sahaya çıkan 11 ay-yıldızı görünce dayanamam mesela.

ozaman federasyon da bu milletin federasyonudur demek lazımgelir. yine mevcut turk futbolu da bu ulkenin futboludur o acıdan.

bilemem abi, Galatasaray'dan baskası umrumda digil, ne halleri varsa gorsunler bize bulasmasınlar.

Saygı duyarım ama ikisini çok farklı şeyler olarak görüyorum. Barış'ın da dediği gibi oraya biz de oyuncu gönderiyoruz bizi ve ülkemizi temsil ediyorlar. Tff'ye ve hatta artık futbolun içine tamamen girmiş siyasi iradeye rağmen milli takım hala bu ülkenin takımıdır. He ayrıca milli takım maçlarından da çok sıkılırım genelde onu da belirtiyim. :)

Saçmalamayın arkadaşlar. Milli takım hepimizin takımı, federasyon şerefsiz diye milli takımı desteklememek de ne demek? Fenerli teröristlerin adetlerine mi özeniyorsunuz? Diyelim savaş çıktı, hükümeti de sevmiyorsun. Askere çağrıldığında gitmeyecek misin?

Hamit ve Nuri'nin geleceğini tahmin etmiyorum.

Burak gelmesin.

Nuri'yi Mou birakmaz, Bayern vs. isterken kendisi gelmez, gelecek olsa bile, eger onun yüzünden Melo'nun bonservisini almayacaksak, Nuri'yi istemem.

Burak gelmesin.

Nuri'yi Mou birakmaz, Bayern vs. isterken kendisi gelmez, gelecek olsa bile, eger onun yüzünden Melo'nun bonservisini almayacaksak, Nuri'yi istemem.

lan bu bayernde her b.ka atlıyor. guidettiyede atlıyolar. shakiriyi aldılar doymadı hırbolar.

nuri gelmez hamit belki ama burak gelsin bence kesiin alalım öyle konuşalım ben çok konuştum geçen sene drogba gelmedi konuşucna olmuyo demekki :D

burak-amrabat-melo-alper-gökhan töre-hamit-bursa serdarı satmaz,o yüzden aykut demir.

bunları alalım yeter bana

Kisiler kurumlari baglar ama TFF nin sikeyi savunmasi Milli Takimi baglamaz.

Angutlardan farkiniz ne ?

Burak gelmesin.

mou ne lan adam kac kitada sampiyonlar ligi sampiyonlugu kazandi herife mou deniyor ayiptir

bu ülkenin milli takımı Galatasaraydır. nitekim biz boka düştüğümüzde otomatikmen milli takımda düşüyor biz yükseldiğimizde milli takımda yükseliyor. milli takım hala Galatasarayın meyvelerini yiyor.

ama bizim zorumuza giden o ay yıldıızı hak etmeyen belli bir topluluğun ve kurumların olması. onlarla aynı çatı altında bulunmak midemizi bulandırıyor.

Derin kaliteli kadro isterim.. neden mi?

1) Türkiye Kupa maçları

2) Euro 2012 / Afrika kupası felan gibi şeyler takımımızı etkileyebilir (Eboue gibi)

3) CL

4) Lig

Başarılı olduğumuz vakit, daha çok gelir elde edebiliriz.

Burak'ın bize geleceğini düşünmüyorum ben şahsen önünde biçok Avrupa fırsatı varken üstelik onlardan birini değerlendirir sever o tarz şekil işleri o

Geri
Üst Alt