Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan sonra benim milli takımım isveç milli takımıdır,şikeyi destekleyen bir ülkenin milli takımını tutmuyorum
Milli takım bu ülkenin takımıdır Tff'nin veya kişilerin değil. Bunu milliyetçi biri olmamama rağmen söylüyorum.
ozaman federasyon da bu milletin federasyonudur demek lazımgelir. yine mevcut turk futbolu da bu ulkenin futboludur o acıdan.
bilemem abi, Galatasaray'dan baskası umrumda digil, ne halleri varsa gorsunler bize bulasmasınlar.
Burak gelmesin.
Nuri'yi Mou birakmaz, Bayern vs. isterken kendisi gelmez, gelecek olsa bile, eger onun yüzünden Melo'nun bonservisini almayacaksak, Nuri'yi istemem.
lan bu bayernde her b.ka atlıyor. guidettiyede atlıyolar. shakiriyi aldılar doymadı hırbolar.
burak-amrabat-melo-alper-gökhan töre-hamit-bursa serdarı satmaz,o yüzden aykut demir.
bunları alalım yeter bana
Burak gelmesin.
Nuri'yi Mou birakmaz, Bayern vs. isterken kendisi gelmez, gelecek olsa bile, eger onun yüzünden Melo'nun bonservisini almayacaksak, Nuri'yi istemem.
Derin kaliteli kadro isterim.. neden mi?
1) Türkiye Kupa maçları
2) Euro 2012 / Afrika kupası felan gibi şeyler takımımızı etkileyebilir (Eboue gibi)
3) CL
4) Lig
Başarılı olduğumuz vakit, daha çok gelir elde edebiliriz.