nuri şahin

Cevap: Burak ve Nuri Listemizde

Derin kaliteli kadro isterim.. neden mi?

1) Türkiye Kupa maçları

2) Euro 2012 / Afrika kupası felan gibi şeyler takımımızı etkileyebilir (Eboue gibi)

3) CL

4) Lig

Başarılı olduğumuz vakit, daha çok gelir elde edebiliriz.

kulup baskanligini dusundun mu qardes

her ikisininde olacağını düşünmüyorum.

Tamamda, derin kaliteli kadro dedimde, Necatiler mesela Turkiye Kupa maçları icin yeter (ufak bir örnek)

Hatta şöyle çıkmalıyız necatilerle..

-----------------Necati-----------------

Necati-----------Necati-------Necati-----Necati

NEcati---------Necati--------Necati--------Necati

------------------Necati-----Necati--------------

Hatta şöyle çıkmalıyız necatilerle..

-----------------Necati-----------------

Necati-----------Necati-------Necati-----Necati

NEcati---------Necati--------Necati--------Necati

------------------Necati-----Necati--------------

Hahaha, napim aklıma Elmander geldi :D

nuriyle hamitin aynı anda gelmesini anlayamıyorum

bu ikili aynı anda ilk 11 oynayamaz bence

nuriyi kullanırsan 4-3-3 oynamaya mecbursun ve hamite bi yer yok

hamiti kullanırsan 4-4-2 oynamaya mecbursun ve nuriye bi yer yok

kafam karışık

bence en temizi hamiti alıp 4-4-2ye devam etmek

Nuri gelmez. İmkanı yok. En optimum ihtimalle bile 1 senelik kiralık gelir ama 2. sene kalmaz burada. İmkanı yok kalmaz. Bu yüzden Nuri'ye bulaşmaya hiç gerek yok. En iyisi Hamiti alırız, Hamit sağ bek/sağ açık/sağ iç mevkilerini yedekler, 4-4-2'den krallar gibi devam ederiz.

Burak-Transfer(Elmander-Necati)

Transfer(Engin-Emre-Aydın)

Nuri-Melo-Selcuk(Yekta-Ceyhun-Hamit)

Transfer-Ujfalusi-Semih-Eboue(Hakan-Transfer-Gökhan-Transfer)

Muslera(Ufuk-Aykut)

Böyle bir 25 kişilik kadro güzel olurdu gelecek sezon icin. Toplam 8 yeni transfer gerekiyor böyle bir kadroyu olusturmak icin. En azından 5-6 oyuncu alınıp bu sekilde bir düzen oturtulabilir. 4-3-1-2'yi mükemmel bir şekilde uygulayan bir takım yaratmalıyız Avrupa'da sağlam adımlar atmak icin. 4-4-2'den devam etmek büyük risk, 4-3-3'e de cok sıcak bakıldığını düşünmüyorum.

Bizim ülkede herkesin taraftari var ama bir tek milli takimin yok sanirim...pire icin yorgan yakmaya benziyor bazi arkadaslarin yorumlari ay yildiz birilerinin tapulu mali degildir.hele tüpcünün hic degil...

Konuya gelecek olursak Burak-Nuri-Hamit olacak gibi gözüküyor haberler gitgide artiyor,nuri kesin olmaz diyenler olunca cok sasiracaklar,cünkü gelecek inaniyorum.

nuri gelmezde hamit kesin gelecek gibi

Geçen yıl barış sarp orta sahasına sahiptik.Bu yıl her ne kadar melo kadar fayda sağlayamaz desek bile nuri'ye burun kıvırıyoruz.çok doğru yoldayız çok :))

direk heberin KAYNAGINA baktim okumadam kapatim

Burak Yılmaz bence Selçuk kadar etkili olur transfer edilirse.İstediği teklifi bulamazsa avrupadan, bize gelme olasılığı olabilir.

‘Nuri ile Hamit Aslan’ı Reddetti’

İspanyol basını, Real Madrid forması giyen Hamit Altıntop ile Nuri Şahin’in, Galatasaray’ın transfer teklifini geri çevirdiklerini yazdı...

Real Madrid ile görüşen Türk yıldızların kalmaktan yana görüş bildirdikleri ifade edildi. İspanyol devinde forma şansı bulamayan ikiliden Hamit’e, Espanyol’un talip olduğu, Malaga’nın ise Nuri ile ciddi şekilde ilgilendiği savunuldu.

Real Madrid yönetiminin, Teknik Direktör Mourinho’nun onaylaması halinde milli oyuncuların kiralık gönderilmelerine izin vereceği belirtildi. Hamit ve Nuri’nin La Liga’da kalmaktan yana olduğunu kaydeden gazeteler, Türk oyuncuların önümüzdeki günlerde Espanyol ve Malaga ile kiralık sözleşme imzalayabileceğini yazdı.

Malaga’nın Katarlı sahibi Abdullah Al Thani’nin, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile yakın arkadaş oldukları ve Nuri transferinin bu nedenle kısa süre içinde sonuçlanabileceği de ileri sürüldü. (Milliyet)

‘Nuri ile Hamit Aslan’ı reddetti’ | GAZETE VATAN

Cevap: ‘Nuri ile Hamit Aslan’ı reddetti’

Hamit yüzde yüz gelmek istiyor.Yalan haber

Cevap: ‘Nuri ile Hamit Aslan’ı reddetti’

Nuri'yi bilemem de Hamit gelecektir diye düşünüyorum. Yalan olma ihtimali yüksek bir haber. Bir çoğu gibi.

Trabzon'un parayı kim verirse ona gider demesinden sonra bence Burak Yılmaz'ın,Galatasaray kapısı açılmıştır.Son söz başkanda,gelsin dediği an Burak Yılmaz Galatasaraydadır..

Cevap: ‘Nuri ile Hamit Aslan’ı Reddetti’

Nuri gelmez Hamit gelebilir. Hoş bu saatten sonra herhangi bir futbolcunun Türkiyede top oynamak istemiyorum demesinede şaşırmam. Rezilliğimizi dünya gördü. Şike bizde pislik bizde karartma bizde iftira bizde. Tüm dünya izliyor rezilliklerimizi.

Geri
Üst Alt